(FOTO VIDEO) “Ne može Bandić bez istočnog grijeha”!?; Srbijanska turbofolk pjevačica i “Jugoslovenka”Lepa Brena ručala s Bandićem u elitnom zagrebačkom restoranu

Stoga se nameće pitanje koje Bandiću mnogi ne smiju postaviti; Milane Bandiću gdje si bio 1991 godine i zašto nisi uzeo oružje u ruke kad su agresorska i Jugoslavenska JNA i četnici poslani iz Srbije napali našu Hrvatsku?...

Podijeli

“S gradonačelnikom Zagreba, šarmantnim Milanom Bandićem, na ručku u restoranu Tač”, napisala je uz fotografiju na Instagramu jugoslovenka i srpska turbofolk pjevačica Lepa Brena…

Titova ikona i “Jugoslovenka” Fahreta Jahtić, zajedno sa svojim obožavateljem i domaćinom Milanom Bandićem, koji obožava nositi bedž zločinca komunističke jugoslavije Tita.Ništa čudno!? Neki bi se znali našaliti da je Bandić do podne u mantiji fratra a od podne u titovoj uniformi.

No, nije li zapravo došlo vrijeme da se i Bandića upita javno; gdje je bio i što je radio 1991 godine kad su za Hrvatsku ginuli najbolji sinovi i kćeri naše napadnute države Hrvatske, kad su jugosloveni, srbi, četnici i ostala jugoslovenska kamarila klali, palili, ubijali, silovali, rušili sve što je hrvatsko po našoj državi Hrvatskoj. Nije li upravo za takve izmišljena Fakreta Jahtić koja je komunistički proizvod i sve je to radila sa izuzetnim zadovoljstvom.

Znakovit je susret ovog dvojca, a još znakovitiji je bio onaj kada je Bandić bio domaćin srbinu Palmi, inače kumu ratnog zločinca Arkana i jednom od glavnih logističara za naoružavanje srpskih zločinaca koji su po hrvatskoj žarili i palili.Uradili su najbrutalnije ratne zločine u srpskoj agresiji na Hrvatsku od Vukovara do Dubrovnika. Ali Bandić za Palmu tada javno tvrdi; dobri su to ljudi, da bi se na kraju naivno i posve prozirno branio, da on nije znao tko je Palma i što je radio u vrijeme agresije na Hrvatsku koju Milan Bandić nije branio iako je imao sasvim dovoljno godina da stane na branik napadnute hrvatske od Palminih suboraca, ali nije.

Stoga se nameće pitanje koje Bandiću mnogi ne smiju postaviti; Milane Bandiću gdje si bio 1991 godine i zašto nisi uzeo oružje u ruke kad su agresorska i Jugoslavenska JNA i četnici poslani iz Srbije napali našu Hrvatsku?

Opravdavali su se tada i dvojica bliskih suradnika Milana Bandića Laco i Demo, obadva hrvatska branitelja, koji su doživjeli amneziju i tada ustvrdili da nisu znali da će Palma doći ni tko je on, pravdajući se da ne znaju ništa. Tko zna , možda i nisu ništa znali?Možda je Bandić sam doveo tog gnusnog gost iz Jagodnjaka za kojega cijela Srbija zna da je blizak krim miljeu i što je radio u vrijeme agresije na Hrvatsku, ali Bandić, Demo i Laco to nisu znali?!Tko bi mogao znati kakvu im je maglu tada prodavao Palma? Ali se Bandić javno hvalio da često ide u Srbiju. Tamo mi je uvijek jako lijepo i ugodno, govorio je ovaj ljubitelj Jugoslovenki, poput Fahrete Jahtić. Arena Zagreb joj je na raspolaganju kad ona to zaželi, a vlasnik Arene Zagreb joj to lako omogući, jer dobro zna da hrvatska mladež pojma nema o Domovinskom ratu za što su se mnoge strukture vlasti dobrano potrudile da se u hrvatskim školama o obrambenom Domovinskom ratu ništa ne uči. Perfidne su to igre ovih jugonostalgičara čiji je mentalni sklop, nažalost još u ex yugi.

Lepa Brena “Jugoslovenka” od glave do pete…VIDEO OVDJE

Lepa Brena u subotu i nedjelju održava koncert u Areni Zagreb.

EKSKLUZIVNE FOTO: Na ulazu u Zagreb na nadvožnjaku, Fahretu Jahtić (Lepu Brenu)dočekao je plakat na kojem piše;Fahreta dođi, budale će da plate! Nekad pjevala si za četnika a sada za “Hrvate”!
Foto-čitatelj

“Presretna sam što se nakon toliko godina vraćam u zagrebačku Arenu, kao i zbog velikog odaziva ljudi. Izgleda da imam najbolju publiku na svijetu. Veselim se ponovnom dolasku u Zagreb i vjerujem da će svi uživati u nastupu koji im pripremam”, rekla je Lepa Brena ranije.

Lepa Brena (pravim imenom Fahreta Jahić Živojinović), koja je rodom iz Tuzle, ali već od studentskih dana živi u Beogradu, ratne je 1993. godine snimljena u Brčkom (koje je tada bio pod okupacijom srpskih snaga) s vojnicima “Republike Srpske”.

Na videu koji objavljuje 24sata.info vidi se da nikakav strah ne postoji u Lepoj Breni, iako je medijima izjavljivala da je tada radi vlastite sigurnosti obukla lažnu vojnu uniformu koju je nosila za potrebe snimanja spota.

Brena je zapjevala svoju jugoslovenku, jugoslovenima,sa obožavateljem četnika Draže Mihajlovića Miroslavom Ilićem.VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

FAHRETA JAHTIĆ I ČIČA DRAŽIN OBOŽAVATELJ MIROSLAV ILIĆ -ŽIVELA JUGOSLAVIJA-VIDEO OVDJEhttps://www.instagram.com/p/B6BFjPUFfNq/?utm_source=ig_embed

“Svoj prvi dolazak u Republiku Srpsku gđa Živojivić opisala je kao svečani trenutak koji je dugo vremena očekivala” – navodi se u video-prilogu.Nakon ovog videa Fahreta se opravdavala da je išla u posjetu “bolesnom”ocu.
No, što je tu je, dok se neki naši izvođači hrvatskih pjesama, posebno domoljubnih , šikaniraju i nemaju pravo pristupa, recimo pulskoj areni, Fahreta i nadalje žari i pali i propagira “jugoslovenstvo”, zamislite samo,  usred Zagreba, koji je u srpskoj agresiji dao najveći broj sinova i kćeri na oltar domovine, koji su ubijani na najmonstruoznije načine, mučeni, zatvarani u srpske koncentracijske logore, žene i muškarci ponižavani silovanjima, ubijani u logorima, koji i danas, oni preživjeli, nose najteže traume iz obrambenog Domovinskog rata i srpske agresije, Bandić bez “ikakve grižnje savjesti”, hladno sjedi i pozira, najprije sa Palmom a danas i sa jugoslovenkom.
E, pa Bandiću , gradonačelniče glavnog grada države Hrvatske koji je slobodan, ali ne od nikakvih partizana i jugoslovena, već isključivo i samo od hrvatskih branitelja i hrvatskih domoljuba. E- pa dobar tek tebi Milane i tvojoj omiljenoj jugoslovenki Fahreti.Živili. Nakon cajkaškog derneka u zagrebačkoj Areni,mogli bi zajedno pogledati “kultnu srpsku seriju”selo gori a baba se češlja…

M.M.Viribus Unitis


Podijeli

Comments are closed.