Podijeli

Roditelj splitskog srednjoškolca javio je kako se danas u Švicarskoj dogodila nesreća u kojoj je u cijelosti izgorio autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce koji su se u ovoj alpskoj zemlji posljednjih dana nalazili na odmoru, javlja Dalmacijadanas.

Nesreća se dogodila u 13 sati i 20 minuta u blizini Ried Briga i to u tunelu Schallberg. Kako javljaju naši čitatelji, prvo je planula guma autobusa, a nakon toga se plamen počeo širiti. Autobus se zaustavio, svi đaci i osoblje su se evakuirali na vrijeme te nije bilo ozlijeđenih.

Pročitajte više na Dalmacija Danas: www.dalmacijadanas.hr/izgorio-u-potpunosti-pogledajte-kako-izgleda-izgoreni-autobus-koji-je-prevozio-splitske-ucenike-u-svicarskoj © dalmacijadanas.hr

Srećom, prema dostupnim informacijama, svi učenici na vrijeme su izašli iz autobusa pa nitko od njih nije ozlijeđen. Svi su učenici dobro.

“Ipak, prvih sat vremena proveo sam u strepnji jer nisam znao bilo kakve detalje, a nakon sat vremena jedva sam uspio dobiti sina. Autobus se zapalio i izgorio u tunelu. Inače, u Švicarskoj su zadnjih sedam dana na skijanju boravili brojni učenici različitih škola iz Splita koji su se s tri ili četiri autobusa danas vraćali prema Splitu”, rekao je roditelj za dalmacijadanas.hr.

“Svi se učenici sada nalaze u jednom vatrogasnom domu u blizini tunela u kojem se dogodila nesreća. Svi su na sigurnom i na toplom. Agencija sada pronalazi zamjenski autobus da ih vrati kući, a kako će prijeći granicu kada su im izgorjeli dokumenti, nije mi poznato”, dodao je roditelj.

Nemoguće do informacija

U međuvremenu sa portala dalmacijadanas.hr pokušali su kontaktirati agenciju za koju roditelj navodi da je organizator ovog putovanja, ali nitko im se nije javio na kontakt brojeve. Kontaktirali smo i autoprijevoznika koji je prevozio učenike, međutim odbili su nam direktno dati bilo kakve usmene informacije i uputili su nas na komunikaciju putem e-maila! Nakon što smo naglasili da bi bilo logično s obzirom na interes roditelja i javnosti da iziđu s informacijama što prije, opetovano su nas uputili na e-mail komunikaciju.

U slučaju primitka željenog odgovora, objavit ćemo ga odmah na portalu, navodi portal dalmacijadanas.hr.

-IZGORIO U POTPUNOSTI Pogledajte kako izgleda izgoreni autobus koji je prevozio splitske učenike u Švicarskoj -dalmacijadanas.hr

foto-dalmacijadanas.hr

D.K.


Podijeli

4 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 9 =