Podijeli

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo, te je proveo noć u policiji…

Zahvaljući suradnji s građanima, a ujedno kvalitetnim i korisnim informacijama, koje je policija nakon objavljene fotografije mogućeg počinitelja na web stranici zaprimila, provedeno je i dovršeno kriminalističko istraživanje. Po završetku istog osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega dostavljeno je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, objavili su iz policije.

-Pozivali su na “ubijanje popova, pasjih skotova” i zaradili kaznenu prijavu! 

Osumnjičeni je inače mladić (24) Filip Drača te je otprije poznat policiji. Na svom Facebook profilu Drača čtekstove inspiriraesto objavljuje fotografije i ne komunističkim ikonografijama, časopisima, Karlom Marxom i Crvenom armijom, donosi narod.hr

facebook

Uhićeni pobornik komunizma- Drača je 2014. godine zaradio kaznenu prijavu, kada ga je udruga “Urbana desnica” prijavila zajedno s nepoznatim počiniteljem jer su na skupu “Marš za bračnu jednakost” pozivali na ubijanje popova.

I tada je dugokosi Filip Drača dao izjavu za portal net.hr, a nepoznati mladić uz njega koji je imao pokriveno lice uzvikuje “ubij popove, pasje skotove” na što Drača odgovara “Tako je!”.

Također se ovaj nadobudni komunist pojavljivao i u akcijama Mladih antifašista Zagreb.

D.K.


Podijeli

39 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četrnaest + dva =