FOTO Suverenisti performansom ismijali Tomaševića pa mu poručili: Hvatajte se komunalnih tema, a ne Tita

Trg žrtava panekološkog humanizma, Trg maršala Tita, Trg komunalanih tema, Trg žrtava plesnih pokreta možemosa, imena su koje su zagrebački Suverenisti nadjenuli hrpama otpada koje diljem Zagreba stoje i čekaju da ih "netko" odveze, dobro se našalivši na račun gradonačelnika Tomislava Tomaševića...

Podijeli

U godinu dana na vlasti čini se kako Zagreb i dalje “grca” u smeću, a zagrebačka vlast još nije iznašla rješenje. Zbog toga su zagrebački Suverenisti u srijedu izveli mali performans i papirnate “table” postavili na hrpe otpada.

“Tomislav Tomašević svoju političku karijeru gradio je kao borac za zaštitu okoliša, a u kampanji je, osim što je plesao sa svojom moćnom gomilicom, isticao kako ga zanimaju komunalne teme te da među prioritete pripada uređivanje problema otpada u Zagrebu, a ne ideologija. Stvari, međutim, stoje drukčije. Zagreb se guši u otpadu, nije mu pomogao predizborni ples, Tomaševiću očito nisu pomogle njegove publikacije poput ‘Panekološki humanizam: čovjek, priroda i društvo”, poručili su Suverenisti, donosi direktno.hr.

“Pored problema s dječjim vrtićima i bez suspendiranja mjere roditelj-odgojitelj, pored problema s voznim parkom javnog prijevoza, pored nevjerojatne usredotočenosti na udvostručavanje kadrova, odnosno troškova u gradskim uredima, pored prometnog nereda koji dodatno potiču svojim infantilnim idejama i rješenjima iz studentskih seminara, možemovci bi mogli naći i vremena za rješenje koje je ponudio kreativni zagrebački SDP – brendiranje Trga Republike Hrvatske imenom jugoslavenskog diktatora odgovornog za smrt stotina tisuća nevinih ljudi”, kazao je predsjednik zagrebačkih Suverenista Krešimir Kartelo i zagrebačkoj vlasti poručio:

“Dečki, cure i ostala bića iz vladajuće garniture, hvatajte se komunalnih tema, a ne Tita”.

Zagreb se guši u otpadu, nije mu pomogao predizborni ples, Tomaševiću očito nisu pomogle njegove publikacije poput ‘Panekološki humanizam: čovjek, priroda i društvo”, poručili su Suverenisti.


Podijeli