FOTO-Srbi slavili ratnog zločinca! Izbornik poručio: Nekad Haag, danas VAR…Srbi ljuti na sve oko sebe, ali ne vide svoje perfidne provokacije na koje se ne osvrću…

Srbi ljuti na sve oko sebe, ali ne vide svoje provokacije na koje se ne osvrću...Srbi s neprimjerenim simbolima nastavili i na stadionu u Kalinjingradu...

Foto-Reuters-Srbi ljuti na sve oko sebe, ali ne vide svoje provokacije na koje se ne osvrću...Provokacija srbijanskih navijača koji na sebi noce dukserice sa likom doživotno osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića-
Podijeli
 • 27
 •  
 •  
 •  
 •  
  27
  Shares

No, s neprimjerenim simbolima i četničkim pozdravima srpski su navijači nastavili i u na stadionu u Kalinjingradu… Na sve ovo nije se oglasio jako osjetjeljivi srbijanski predsjednik Vučić koji je ove dane kokodakao o tamo nekakvim hrvatskim domoljubnim pjesmama koje su ga podsjetile na dane kada je i sam sudjelovao u gubitničkoj velikosrpskoj agresiji na Hrvatsku i  BiH, kao sljedbenik i potrčko svog četničkog uzora koji je i sam u međunarodnom sudu u Haagu osuđen za ratni zločin.
Naime, dio navijača nosio je majice s likom Ratka Mladića, jednim od najgorih ratnih zločinaca. A dan nakon utakmice i poraza od Švicarske 2:1 na Instagramu se javio izbornik Srbije Mladen Krstajić koji ne skriva ogorčenje tvrdeći da sudac Felix Byrch u 66. nije pokazao na jedanaesterac nakon starta na Mitroviću.
Srbi ljuti na sve oko sebe, ali ne vide svoje provokacije na koje se ne osvrću.
Srpski navijači pozdravljaju sa četničkim pozdravom- ujedno na sebi imaju dukserice sa slikom balkanskog krvnika i najtežeg ratnog zločinca Ratka Mladića.
Foto-Reuters

Srbi ljuti na sve oko sebe, ali ne vide svoje provokacije na koje se ne osvrću.

– Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Haag, a danas u nogometu VAR – napisao je srbijanski izbornik Krstajić.

Njihove snove o pobjedi nad reprezentacijom Švicarske pokopala su dvojicaŠvicarskih Albanaca Shaqiri i Xhaka.

 

Srbi ljuti na sve oko sebe, ali ne vide svoje provokacije na koje se ne osvrću.

Osim na suca Brycha srpski su mediji bijesni i na švicarske Albance Shaqirija i Xhake.

Slavlje gola Granita Xhake i Xherdana Shaqirija iz 52. minute pokazivanjem albanskog orla obišla je svijet. Zvijezda Arsenala euforično je proslavila gol, a nakon utakmice je objasnio i zašto.

Foto-Reuters-Xherdan Shaqiri slavi svoj postignuti pobjedonosni pogodak protiv srbije

“Za mene je ovo jako poseban dan. Ovo je pobjeda za moju obitelj, za Švicarsku, za Albaniju i Kosovo, za sve koji su me podržavali. Nije ona usmjerena protiv naših suparnika. Bilo je to zaista emotivno”, rekao je Xhaka, čiji su roditelji iz Kuršumlije na jugu Srbije, a čiji je otac Ragip 1986. godine proveo tri i pol godine u zatvoru u Srbiji zbog demonstracija.

Dogodilo se to u njegovim studentskim danima u demonstracija protiv srpske tiranije nad kosovskim Albancima.

D.J.


Podijeli
 • 27
 •  
 •  
 •  
 •  
  27
  Shares

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

devet − osam =