FOTO Silvestrovo u Novom Vinodolskom – podnevna Zdravica 2020…

Program dočeka Nove godine počeo je u 10 sati...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Stanovnici Novog Vinodolskog i njihovi gosti u utorak su na  Silvestrovo  odlično raspoloženi uz pjenušac i glazbeni program na središnjem gradsko Trgu Ivana Mažuranića, održali tradicionalnu Zdravicu novoj 2020. godini, na kojoj je u svome rodnom kraju bio i ministar Oleg Butković…

Program dočeka Nove godine počeo je u 10 sati, a točno u podne, uz otvaranje pjenušca i vatromet, Novljane i turiste pozdravio je gradonačelnik Novog Vinodolskog Velimir Piškulić. Za dobro raspoloženje oko pet tisuća okupljenih pobrinuli su se glazbenici vokalno instrumentalnog sastava Insula & Point te vokalni solist i voditelj Mario Lipovšek Battifiaca.

Silvestarskoj Zdravici 2020. nazočio je i bivši gradonačelnik Novog Vinodolskog i aktualni ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

“Bila je ovo dobra poslovna, posebice uspješna turistička godina, u kojoj smo ostvarili odlične rezultate u hotelijerstvu a osobito u dvjema nedavno izgrađenim i otvorenim marinama”, rekao je gradonačelnik Piškulić.  “Očekuje nas, nadamo se, još jedna, nova i također uspješna godina, 2020., kojoj nazdravljamo. Upravo o nama i našem angažiranju najviše ovisi i ostvarenje tih želja, očekivanja i planova, premda su u najvećem dijelu očekivanja usmjerena prema investitorima koji su najavili svoj dolazak i ostvarenje projekata u gradnji i obnavljanju hotelskih objekata i turističko-komunalne infrastrukture”, dodao je gradonačelnik Novog Vinodolskog.

U eno-gastro ponudi bio je lovački gulaš i kuhano vino jer su organizatori tog dijela ponude, uz domaćine, Grad Novi Vinodolski, novljansku Turističku zajednicu i  Centra za kulturu, bili lokalna lovačka društva „Gradina“ i „Košutnjak“ te Udruga prijatelja grožđa i vina „Ružica Vinodola“.

Istodobno na obližnjem Trgu Vinodolskog zakona upriličena je i Dječja zdravica 2020. godini, uz besplatan boravak najmlađih u Dječjem gradu te besplatne krafne i vožnju vlakićem.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

devetnaest − osamnaest =