FOTO Općine i Gradovi u Hrvatskoj ne drže do nacionalnog obilježja -Hrvatska zastava u Općini Otok na Dan hrvatske državnosti!

Podijeli

Poštovani na temu stanja zastava u gradovima i općinama kada su u pitanju obvezna obilježavanja praznika, spomen dana i ostalih dana u godini kad zastave vise na pročeljima zgrada, evo jedan žalostan primjer iz Općine Otok.

1. Prva slika govori o stanju zastave na dan 5. kolovoza 2019.god.-Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

2. Druga slika prikazuje stanje na dan 30.svibnja 2020.god…Dan državnosti RH!

Ovako nemarno stanje i zapuštenost zastave je i na zgradi općine kao i na konzoli na Trgu dr. Franje Tuđmana. Ovako se odnose nezavisni načelnici, mada ne zaostaju ni ostali što se vidi iz više Vaših primjera koje ste objavili, napisao je čitatelj Braniteljskog portala.

Poštovani čitatelji, šaljite nam iz svih naših gradova, opčina, županije sve hrvatske zastave koje su potrgane , a na koje ne misle hrvatski tzv domoljubi, načelnici, gradonačelnici, župani ni ostale institucije.

Poslikajte i napišite točan datum i mjesto gdje se ovako nemarno održavanje hrvatskih zastava nalazi i sve će Braniteljski portal objaviti.

Vrijeme je da se počne poštivati svoje nacionalno obilježje za koje su mnogi hrvatski branitelji, braniteljice, civili, djeca i mnogi drugi građani dali svoje živote u obrambenom Domovinskom ratu.

Oni nam mogu samo pričati i prodavati njihove političke magle dok ne zasjednu u fotelje, koje smo im mi svi omogućili a onda se ovako jadno i nikako ne brigaju za ono najvažnije-HRVATSKU ZASTAVU.

Foto-čitatelj Braniteljskog portala
Foto-čitatelj Braniteljskog portala

M.M.


Podijeli