FOTO Obilježena 12. obljetnica pogibije general-bojnika Gordana Čačića…

Izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH odalo je počast generalu Čačiću na zagrebačkom Gradskom groblju Mirogoj...General-bojnik Gordan Čačić preminuo je 20. prosinca 2008. godine od posljedica nesreće na skijaškoj stazi kod Cortine d’Ampezzo u Italiji...

Podijeli

Izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH odalo je počast generalu Čačiću na zagrebačkom Gradskom groblju Mirogoj…Dvanaesta godišnjica smrti tragično preminulog general-bojnika Gordana Čačića obilježena je u ponedjeljak, 21. prosinca 2020. godine na zagrebačkom Gradskom groblju Mirogoj.  Uz obitelj Čačić, izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH na čelu s državnim tajnikom Brankom Hrgom, načelnikom Obavještajne uprave Glavnog stožera OSRH brigadnim generalom Željkom Živanovićem i zamjenikom ravnatelja Vojno sigurnosno-obavještajne agencije brigadnim generalom Ivicom Komljenom, odali su počast na grobu general-bojnika Gordana Čačića, gdje su položili vijence i zapalili svijeće.

General-bojnik Gordan Čačić preminuo je 20. prosinca 2008. godine od posljedica nesreće na skijaškoj stazi kod Cortine d’Ampezzo u Italiji.

Obilježena 12. obljetnica pogibije general-bojnika Gordana Čačića | Foto: MORH

M.M.


Podijeli