FOTO Nije nikakvo čudo što Rusi bježe od mobilizacije! Kad vidite ove ruske gubitke sve će vam postati jasno!

Ove objavljene brojke ruskih žrtava i ratne tehnike su objavili Ukrajinci danas, i posve je normalna reakcija ogromnog broja ruskog naroda koji ne želi biti topovsko meso...

foto-twitter-Defense of Ukraine
Podijeli

Ovih dana smo svjedoci da Rusi naprasno rade mobilizaciju i to sve većinom iz ruralnih krajeva njihove zemlje da kojim slučajem ne bi mobilizirali one iz glavnih gradova i sinove bogatih ruskih oligarha i lopova, na silu uz velike nerede i prosvjede mobiliziraju ljude iz siromašnijih krajeva da bi ih poslali na napadnutu Ukrajinu. Putin je već prije desetak dana najavio da će mobilizirati oko 300 000 ljudi i poslati ih u rat. Međutim je otpor ruskog naroda, majki, obitelji, djevojaka, supruga i svih koji su u bilo kakvom srodstvu sa na silu mobiliziranima jako velik. No, Putin uhićuje i koristi represivni aparat te komunističke zemlje samo kako bi nekako “uspio” u svom suludom naumu da pokori Ukrajinu koja mu svakim danom na ratištima diljem napadnute Ukrajine nanosi stravične gubitke u ljudstvu i tehnici.

Danas su Ukrajinci objavili ukupan broj ruskih žrtava i sve moguće uništene ruske ratne tehnike koja je zastrašujuća.

Ove objavljene brojke ruskih žrtava i ratne tehnike su objavili Ukrajinci danas, i posve je normalna reakcija ogromnog broja ruskog naroda koji ne želi biti topovsko meso.

“Sreća je naklonjena hrabrima.”
Terence

Ukupni borbeni gubici neprijatelja od 24. veljače do 29. rujna:

Tenkove T-80BV i T-80U Rusi su ljubazno ostavili u Pisky-Radkivskyi, u regiji Harkov, kada su se “pregrupirali” u suprotnom smjeru od…

Oslobođeno je selo Kupyansk-Vuzlovy u regiji Harkov.
Tamo se nalazi jedan od najvećih željezničkih kolodvora na istoku Ukrajine. Okupatori su ga koristili u svom opskrbnom putu.
Ofenziva u regiji Harkov se nastavlja, objavila je Ukrajina.

 


Podijeli