FOTO: NAPUSTIO NAS JE JUNAK DOMOVINSKOG RATA GORAN BREKALO – SOKOL!

Pogreb pokojnog Gorana Brekala biti će u srijedu 10.srpnja u 12. sati na Gradskom groblju u Slavonskom brodu...

Podijeli

Napustio nas je Goran Brekalo rođen 1965 godine jedan od trojice sinova Ivana i Mande Brekalo iz Slavonskog Broda…
Kao Dragovoljac Domovinskog rata priključuje se obrani Domovine u ZNG na samom početku Domovinskog rata. Kao pripadnik 108-ZNG Protuzračne obrane ZNG Slavonski Brod, gdje je kao njen pripadnik. 12.10 1991 srušio srpski neprijateljski zrakoplov koji je raketirao Slavonski Brod i Novogradiško područije u mjestu Cernik… Nedugo potom prelazi u Zapovjedništvu HOS-a u Zoni B -gdje biva teško ranjen na dan 10. 08. 1992 godine… Nakon uzastopnih i teških operacija postaje 100% HRVI prve skupine. Umirovljen je sa činom Pukovnika. Po umirovljenju slijedi teško i dugotrajno liječenje koje je Goran junački podnosio sve do jučerašnjeg dana, kada je naš Goran napustio ovozemaljski svijet. TAKOĐER TREBA NAPOMENUTI DA JE Goran Brekalo do svoje smrti bio najteži ratni vojni invalid u RH…
Veliki je broj prijatelja i suboraca na društvenim mrežama koji se javno opraštaju od svog prijatelja i suborca Gorana Brekala- koji nas je napustio i svojoj 55-oj godini…Pogreb pokojnog Gorana Brekala biti će u srijedu 10.srpnja u 12. sati na Gradskom groblju u Slavonskom brodu.
Goran Brekalo-Sokol
Neka mu je vječna slava i hvala na svemu što je uradio za svoju voljenu Hrvatsku koju je beskrajno volio…!Pokoj vječni daruj mu Gospodine. Obitelji, prijateljima i suborcima , najiskrenija sućut.

M.M. / Braniteljski portal

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osam − osam =