Podijeli

Uz mještane koji su nijemo gledali mrtvo tijelo svog susjeda stajao je i otac mladića i članovi obitelji i u šoku i nevjerici čekali dolazak državne odvjetnice… 

Teška prometna nesreća dogodila se rano jutros u mjestu Kuštani, između Križevaca i Bjelovara, kao što smo izvijestili.

Na državnoj cesti D-28 poginuo je 20-godišnji motociklist.

Prema neslužbenim informacijama koje donosi 24sata, mladić dolazi iz Kenđelovca, a sudario se s kamionom niti kilometar od svoje kuće. Mještani Kenđelovca šokirani su pogibijom svog sumještanina. Mladiću koji je ušao u 20. godinu života nije bilo spasa jer je udario u kamion koji je prelazio s jedne na drugu stranu ceste preko koje prometuju vozila pilane.

Naime, lokalna pilana More smještena je s lijeve i desne strane ceste i vozilima često prevoze trupce s jedne na drugu stranu. Tako je bilo i ove kobne srijede za mladog motociklista koji je išao iz smjera Kuštana prema svojoj kući u Kenđelovcu i kad je došao na nepunih kilometar od doma udario je u kamion.

– Bilo je pitanje vremena kad će netko stradati – kazao je za 24sata jedan od stanovnika Kuštana koji je dobro poznavao poginulog mladića i za njega rekao kako je tek počeo živjeti. Uz mještane koji su nijemo gledali mrtvo tijelo svog susjeda stajao je i otac mladića i članovi obitelji i u šoku i nevjerici čekali dolazak državne odvjetnice, kako bi se mrtvo tijelo mladića maknulo s ceste.

Foto: ePodravina

Neki od mještana su negodovali jer se na dolazak i početak očevida kojim rukovodi Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara, čekalo gotovo dva sata. Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke javljaju kako je očevid dovršen u 10.40 sati te je cesta otvorena za sav promet,prenosi epodravina.hr. 

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + četiri =