(FOTO) ‘MI NISMO VATRENI, MI SMO NENORMALNI!’ Nadahnuti Subašić: ‘Imamo jednoga Zlatka, a ne zove se Srebrenko i mi bismo željeli ‘zlatka’ oko vrata!’

"Hrvatska gori, a mi još nismo izgorili. U nama ima još snage, bitno je da smo u finalu i da imamo medalju oko vrata. Imamo jednoga Zlatka, a ne zove se Srebrenko i mi bi željeli 'zlatka' oko vrata."...

"Hrvatska gori, a mi još nismo izgorili. U nama ima još snage, bitno je da smo u finalu i da imamo medalju oko vrata. Imamo jednoga Zlatka, a ne zove se Srebrenko i mi bi željeli 'zlatka' oko vrata."
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

“Napokon smo skinuli ‘Vatrene’, sada smo došli mi koji nismo normalni. Ispisali smo povijest,” kazao je vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić nakon pobjede protiv Engleske u polufinalu svjetskog prvenstva u Rusiji…

“Ovo je nemoguće. Napravili smo čudo, imamo medalju oko vrata. Živjeli smo za to da dođemo i ostanemo u Moskvi do kraja. To smo učinili, no čeka nas još jedan, najteži korak”, kazala je hrvatska ‘jedinica’.

Subašić je naglasio kako nakon tri nevjerojatne utakmice, tri produžetka i dvoje penala, ima još snage za Francuze koji čekaju u finalu.

“Sigurno da ima snage. Igrali smo tri produžetka, ali kada pitaš dečke ima li tko snage, svi kažu da imaju i da mogu dalje. Nema ovdje umora, daješ sve od sebe. Tko zna kada ćemo opet doći u ovakvu priliku. Sada ćemo se odmoriti i okrenuti Francuzima.”

Suba je svjestan kako ‘Hrvatska gori’, poručivši navijačima kako momčad želi ‘zlatka’ oko vrata.

“Hrvatska gori, a mi još nismo izgorili. U nama ima još snage, bitno je da smo u finalu i da imamo medalju oko vrata. Imamo jednoga Zlatka, a ne zove se Srebrenko i mi bi željeli ‘zlatka’ oko vrata.”

Naglasio je kako je sav trud i rad stigao na naplatu.

Slavlje Vatrenih na travnjaku stadiona Lužnjiki, Hrvatska je u finalu!

 

Foto-Reuters/Dobili smo zato jer smo bili bolja momčad u svim segmentima, nismo ih podcijenili nego analizirali, znali što i kako rade, činili visoki presing na zadnju liniju, zatvorili Sterlinga i Hendersona.

Foto Reuters-Pozdrav svim navijačima
BRAVO MANDŽUKIĆU, BRAVO SUPER MARIOOOO-GOOOL
GOOOOL SUPER MARIJA MANDŽUKIĆA-HRVATSKA VODI 2:1

FOTO REUTERS

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

5 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

pet × pet =