FOTO Kolinda Grabar-Kitarović posjetila Bosansku Posavinu…zapalila je svijeću kod spomenika hrvatskim braniteljima i kod spomenika velikanu hrvatskog glumišta Ivi Gregureviću!

Kolinda Grabar-Kitarović u Orašje je došla nakon predizbornih aktivnosti u Požegi i Pleternici...

FAH
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

 Kandidatkinja za predsjednicu Republike Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je u subotu Orašje gdje se družila s građanima, a obišla je i Franjevački samostan u obližnjoj Tolisi…

Orašje/ Tolisa, 28.12.2019 – Kandidatkinja za predsjednicu Republike Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je u subotu Orašje gdje se družila s građanima, a obišla je i Franjevački samostan u obližnjoj Tolisi.

Po dolasku u Orašje, Kolinda Grabar-Kitarović zapalila je svijeću kod spomenika hrvatskim braniteljima u parku u gradskom središtu, a potom se družila s građanima Orašja s kojima se rukovala, s nekima i fotografirala te zadržala u kratkom razgovoru poručivši kako je za jaku Hrvatsku i za jaku Bosnu i Hercegovinu. Posjetila je i štićenike Doma za starije i nemoćne osobe Rivijera.

U Novom parku u Orašju upalila je svijeću kod spomenika velikanu hrvatskog glumišta Ivi Gregureviću.

U Novom parku u Orašju upalila je svijeću kod spomenika velikanu hrvatskog glumišta Ivi Gregureviću.

U Franjevačkom samostanu u Tolisi susrela se s gvardijanom fra Mariom Jurićem i tamošnjim franjevcima. S vjernicima se zadržala u razgovoru na ulazu u samostan koji je vjersko sjedište Posavljaka, a zbog muzeja i kulturno središte.

“Zadnjih četiri-pet godina, mi Hrvati u Bosni i Hercegovini osjetili smo vjetar u leđa, i kao narod, i prostor, i htjeli smo zahvaliti predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović uvjereni kako glasovanjem za nju glasujemo za jaku i pravu Hrvatsku koja nam treba, poglavito nama Hrvatima u Bosni i Hercegovini”, izjavio je predsjednik Vlade Županije posavske Đuro Topić.

Kolinda Grabar-Kitarović u Orašje je došla nakon predizbornih aktivnosti u Požegi i Pleternici.H

M.M.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

sedamnaest − 16 =