FOTO: KAO KOMUNISTIČKI MEDIJI iz 80-ih, tako i ovi današnji, nastoje sakriti ovu istinu!

Je li razlog za ovakvo ponašanje to što se radi o Međugorju, koje je simbol ne samo za katoličke vjernike čitavog svijeta nego i mjesto posebne važnosti za hrvatski narod?...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

KOME SMETA MLADIFEST I MEDJUGORJE?

U Međugorju se proteklih dana okupilo na desetke tisuća mladih iz čitavog svijeta, među kojima naravno i tisuće Hrvata, a radi se o već tradicionalnom događaju Mladifest, koji se održava već 30 puta…

Nakon svečanog otvorenja sa svetom Misom u četvrtak, 1. kolovoza u 19 sati, program svaki dan započinje katehezama u 9 i nastavlja sa Svetom Misom u 19 sati iza koje slijedi prigodan molitveni program.

-FOTO Jubilarni 30. Mladifest u Međugorju…

Zanimljivo je kako će hrvatski mediji i te kako obratiti pažnju na okupljanje par jugonostalgičara u Srbu ili nekoliko „liberalnih“ aktivistica koje će nekakvim performansom ukazati na tobožnji problem u društvu ali kada treba popratiti događaj na koje mu se okupi desetke tisuća mladih iz čitavog svijeta, onda nastupi šutnja i ignoriranje.

Je li razlog za ovakvo ponašanje to što se radi o Međugorju, koje je simbol ne samo za katoličke vjernike čitavog svijeta nego i mjesto posebne važnosti za hrvatski narod?

Metode su zapravo iste kao i u komunizmu, kada vlast nije mogla spriječiti narod u vjerovanju i odanosti crkvi onda je pokušala medijskom blokadom smanjiti važnost događaja, međutim kao što su se prevarili 80-ih i ovaj put će!!!

Što je privuklo 100.000 mladih iz 80-ak zemalja svijeta u Međugorje?

… neka se srame oni koji koriste vjeru puka u osobne i svjetovne svrhe … a moj narod neka puste na miru jer moj narod je po zagovoru Marjinom opstao na ovom hercegovačkom kamenu i zato je Isusu i Mariji vječno zahvalan… i tako će biti dok je svijeta i vijeka… završava Ivica Ursić.

Kako su rekli mnogi mladi, na Mladifest u Međugorje dolaze jer im ovaj Festival pruža jako puno razgovora, molitve, druženja, te svjedočanstava vjere različitih ljudi, uz osjećaj zajedništva, mira i zadovoljstva – piše na svom Facebook profilu Ivica Ursić…

Zanimljivo da su napadi na Međugorje dosegli svoju kulminaciju baš ovih dana kada je mladež sa svih strana svijeta pohrlila ispovijediti se, pričestiti se, moliti se, slaviti Boga, doći po zagovor Majke Marije….

L.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedanaest + 19 =