FOTO Joško Gvardiol objavio selfie nakon jučerašnje gadne povrede, udarca u glavu.

Joško Gvardiol je pokazao kako izgleda nakon nezgode na utakmici svog kluba..."Iako se radi o neugodnom udarcu, ne trebamo brinuti za Joška u kontekstu Svjetskog prvenstva", rekao je Saša Janković, doktor hrvatske nogometne reprezentacije...

Gvardijol u akciji za HR reprezentaciju-foto-facebook
Podijeli

Hrvatski nogometaš Joško Gvardiol sinoć je na utakmici svog Leipziga pretrpio lom nosa nakon sudara sa suigračem.

Objavio je dvije fotografije na društvenim mrežama…

Prve prognoze nisu bile bajne, no ujutro su stigle sretne vijesti za Leipzig i Vatrene. Gvardiol je dobro i sigurno ide na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Gvardiol je fanovima pokazao kako izgleda, pomalo strašno, no sve će biti u redu kroz par dana.

Prve prognoze nisu bile bajne, no ujutro su stigle sretne vijesti za Leipzig i Vatrene. Gvardiol je dobro i sigurno ide na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Hrvatski stoper će u Katru igrati s maskom na licu kako bi sačuvao lice od pogoršanja ozljeda, a nakon šoka oglasio se i na Instagramu.

Gvardiol je fanovima pokazao kako izgleda, pomalo strašno, no sve će biti u redu kroz par dana.

Svojom objavom i na twitteru Gvardiol se upitao,

Nakon nesreće, pitam se kako se osjeća Willi Orban u glavi?, na što su mu u komentarima njegovi prijatelji zaželjeli brz oporavak-Brzo ozdravi!…

“Operacija neće biti potrebna, a njegov nastup na Svjetskom prvenstvu nije upitan. Mogao bi biti dostupan za utakmicu protiv Werder Bremena”, poručio je njemački bundesligaš i tako umirio svoje navijače, a posebno navijače hrvatske nogometne reprezentacije.

Liječnik hrvatske nogometne reprezentacije dr. Saša Janković poručio je kako će Joško Gvardiol moći normalno trenirati i igrati od prvog dana okupljanja “Vatrenih” usprkos lomu nosnih kostiju.

“U komunikaciji smo s liječničkom službom Leipziga te prema dijagnostici nemamo razloga za brigu jer će Joško moći normalno trenirati i igrati od prvog dana okupljanja reprezentacije, uz naravno nošenje maske,” kazao je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Saša Janković za HNS.

Joško Gvardiol (Foto: Instagram)

Gvardiol će trenirati s posebnom maskom

“Iako se radi o neugodnom udarcu, ne trebamo brinuti za Joška u kontekstu Svjetskog prvenstva”, rekao je Saša Janković, doktor hrvatske nogometne reprezentacije.

Naš branič neće dugo izbivati s travnjaka, a moći će trenirati s posebnom maskom.

Podsjetimo, branič RB Leipziga je zadobio prijelom nosnih kostiju na utakmici protiv Freiburga, no zbog ozljede neće dugo izbivati s travnjaka.


Podijeli