(FOTO) IZVRŠEN PODMUKAO UDAR NA KAROLINU VIDOVIĆ KRIŠTO!..

Podijeli

Poštovani prijatelji, nažalost nakon osam godina postojanja i rada FaceBook grupe “GRUPA POTPORE NOVINARKI KAROLINI VIDOVIĆ KRIŠTO” koja je brojala 20.080 članova jučer je ugašena bez obrazloženja, točnije dato je šturo obrazloženje da se u jednoj od objava navodno koristio govor mržnje. Međutim kada smo zatražili da nam se dostavi na uvid o kojoj se objavi točno radi i tko je od administratora istu pustio, nastupila je šutnja (tipično SDP/HDZ-ovski ljevičarski način komunikacije “IGNORIRAJ”)…

NAPOMENA- OTVORENA JE NOVA GRUPA POTPORE KAROLINI VIDOVIĆ KRIŠTO-OVDJE

Grupa je osam godina funkcionirala bez problema. Otkad je Karolina Vidović Krišto obznanila kandidaturu za parlamentarne izbore grupa je izložena neviđenoj cenzuri. Skandalozno je da je jučer u potpunosti uklonjena!

Osobno sam zadnjih 60 dana izbrisao na stotine objava koje bi mogle zasmetati Faktografu te od plaćenih u Faktorgrafu biti proglašene lažnom informacijom ili poluistinom bez obzira na to što se radi o istini!

Znamenito grupa je ugašena tjedan dana prije parlamentarnih izbora!

Ali kako nisam osoba koja se povlači ni pred kim pa ni pod cijenu života koji će mi ovom objavom itekako biti ugrožen ovom prilikom poštovani čitatelji obavještavam vas kao i vrhušku SDP/HDZ-a, posebno gospodu s liste iz IX izborne jedinice, da za vaše planove znam, da znam za vaše nelegalno korištenje djelatnika sigurnosnih službi i kopanja po životu i djelima Karoline Vidović Krišto, za kopanje po njenim članovima obitelji ne bi li našli nešto što će je diskreditirati kao i za vaš naum da ćete vrlo skoro udarit na njezinu obitelj lažnim optužbama kako biste joj naudili u kampanji!

NAPOMENA- OTVORENA JE NOVA GRUPA POTPORE KAROLINI VIDOVIĆ KRIŠTO-OVDJE

Znam da vam je Karolina Vidović Krišto jedna i jedina velika smetnja koja vam je uspjela pomrsiti planove na nacionalnoj razini, a posebno u IX izbornoj jedinici tzv. utvrdi HDZ-a (leglu zla, korupcije, nepotizma, uhljebljivanja, pogodovanja, lobiranja, itd…) i koja razotkriva svo zlo koje ste počinili hrvatskom narodu i hrvatskoj državi – a ne možete na nju i njezino djelovanje utjecati, kamoli je potkupiti ili zaustaviti, kako ste do sada postupali s mnogim političarima bez časti i morala!

Poštovana gospodo, sigurnosne službe su vam šuplje gore nego švicarski sir i iz tog razloga vam cure informacije, a što je najžalosnije ne bave se poslovima kojim bi morali već su kako vama tako i mnogim drugima na usluzi!

Poštovana gospodo, izazivam vas jer vaše planove znam, znam u najsitniji detalj što smjerate i što ste pripremili, krenite jer borbu s oduševljenjem očekujem, te vam čak dajem na izbor način na koji se želite boriti, JA SAM SPREMAN!

Ovom prilikom pozivam svekoliki hrvatski puk – pokažimo inat ovoj odnarođenoj i obezboženoj vrhuški koja zadnjih dvadeset i kusur godina sustavno laže, krade, obmanjuje i obespravljuje hrvatski narod. Okrenimo ploču i recimo: PA DOSTA VIŠE ČOVJEČE…NAPOMENA- OTVORENA JE NOVA GRUPA POTPORE KAROLINI VIDOVIĆ KRIŠTO-OVDJE-napisao je Josip Deur…

D.K.Vezane vijesti;

PEDOFILIJA U ŠKOLAMA: Karolina Vidović Krišto najoštrije dosad protiv ministrice MZO Divjak…VIDEO…


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here