(FOTO) IMALI SU ŠTO VIDJETI: Njemački policajci otvorili kombi kojeg je vozio Srbin pa se šokirali…

Službenici granične policije u Passau su se šokirali kad su u srijedu provjeravali kombi kojeg je vozio 52-godišnji Srbin...

Podijeli

Službenici granične policije u Passau su se šokirali kad su u srijedu provjeravali kombi kojeg je vozio 52-godišnji Srbin…

Prizor na zaklane svinje, nabacane u stražnji dio kombija bez ikakvog hlađenja i osnovnih higijenskih uvjeta, nije bio nimalo lijep, donosi feniks-magazin.

Ustanovljeno je kako je Srbin 33 zaklane svinje vozio iz Nizozemske prema Beču, što znači da je već bio na putu desetak sati, a od Passaua gdje su ga zaustavili do Beča je trebao još najmanje tri do četiri sata vožnje.

Vozač nije htio otkriti za što su svinje namijenjene. Policija sumnja da su svinje trebale biti prerađene i namijenjene za prehranu u Beču.

Srbin očito nije razmišljao o zdravstvenim posljedicama koje bi eventualno imali ljudi da su konzumirali to svinjsko meso.

Policija mu je oduzela zaklane svinje, a Srbin je mogao nastaviti put.  Srbin će biti kažnjen, ali kakvu kaznu može očekivati, policija nije navela.

MD


Podijeli