FOTO Hrgović oduševio tribine i zaradio ovacije, čak i nakon odgovora na škakljivo pitanje: ‘Ovo je rat čovječe, ovo je rat!’…

Filip Hrgović zadovoljan je borbom. Izrazio je poštovanje prema protivniku Ericu Molini...

screenshot
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Filip Hrgović zadovoljan je pobjedom koju je ostvario protiv Erica Moline na velikom ‘Clash on the Dunes’ spektaklu u Saudijskoj Arabiji. Prokomentirao je protivnika te ilegalne udarce na koje se ovaj tužio, ali je isto tako prokomentirao svoje šanse za dolazak do svjetske titule,donosi fightsite…

screenshot-Molina se oporavlja od batina koje je dobio od Hrgovića

U prvoj rundi Filip Hrgović poslao je Erica Molinu na pod pri samom isteku vremena. U drugoj rundi to je napravio dva puta, no i dalje nije bilo dovoljno za završiti meč. Zato je to Filip napravio u trećoj rundi, kad je Molina krenuo na sve ili ništa. To je bilo ono za što se pripremio i što je očekivao te je u potpunosti kapitalizirao. Filip je svoje prve izjave nakon jubilarne desete pobjede dao odmah u ringu.

“Ovo je rat čovječe, ovo je rat!”, rekao je Filip na što je zaradio ovacije publike, da bi onda nastavio: “U ratu se koriste sva oružja. Ja ga nisam namjerno udarao u potiljak. Tamo sam ga pogodio jer je okretao leđa i bježao od meča. Udarci su bili legalni, tu je sudac čiji je posao to ocijeniti i kazniti ako je potrebno.”

Filip će sad kucati na vrata svjetskog Top 10 i bit će zanimljivo vidjeti hoće li za svoj idući meč dobiti takvog protivnika. On je to tražio već prije godinu dana, no promotori su oni koji grade njegovu karijeru onako kako oni misle da je najbolje.

“Mislim da sam spreman na apsolutno svakog protivnika. Od samog početka svoje karijere želim se borim protiv samog vrha teške kategorije i nadam se da će netko od tih ratnika prihvatiti izazov mladog momka iz Hrvatske”, na svojevrstan način je Hrgović poslao prozivku cijelom svjetskom vrhu, a onda je još odgovorio na pitanje ima li šanse već iduće godine postati svjetski prvak.

“Sve je moguće. Mogu postati svjetski prvak u idućih par mečeva ili možda to neću nikad postati. Ovo je opasan sport, ali ja sam uvjeren u svoje vještine i u svoj tim”, vrlo staloženo i pametno rekao je “El Animal” prije nego je napustio ring.

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri × jedan =