Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Podsjetimo se; još je u četvrtak navečer iznenada stigla vijest o promjeni protivnika hrvatskog teškaša. Trebao je to biti Ekvadorac Ytalo Perea, ali se on “zbog problema s vizom” nije uspio ukrcati u avion.

Sve je spremno za boksački spektakl koji nas ove subote čeka u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Borci su se dan uoči meča izvagali, a rezultati pokazuju da je Filip Hrgović čak 12 kilograma lakši od KevinaJohnsona, što ne bi trebalo predstavljati nikakav problem protiv ovog nabildanog amera.

Vaga je kod Hrgovića pokazala 105.5 kilograma, dok je njegov sedam centimetara niži protivnik imao 117.5. Odlična je to kilaža za hrvatskog borca koji sve u tom nekom rangu od 104 do 106 kilograma smatra jako prihvatljivim.

cropix

Hrgović će protiv Johnsona po prvi puta braniti svoju međunarodnu WBC titulu.

CROPIX

Podsjetimo, još je u četvrtak navečer iznenada stigla vijest o promjeni protivnika hrvatskog teškaša. Trebao je to biti Ekvadorac Ytalo Perea, ali se on “zbog problema s vizom” nije uspio ukrcati u avion. Organizatori su tada ekspresno reagirali i Filipu pronašli protivnika 39-godišnjaka iz New Jerseyja, koji se borio 2009. protiv Ukrajinca Vitalija Klička za naslov svjetskog prvaka i izgubio, te je poslije gubio skoro sve mečeve za redom, ali nikako nije za podcijeniti ovaj teškaš je dobar udarač koji ima opasnu desnicu.

Kevin Johnson se na vaganju hvalisao da će “tata prebiti sina te da će isprebijati malca” , misleći na Filipa Hrgovića koji je novinarima mirno odgovorio; ovo je boks , a ja znam boksati. Spremao sam se za Ekvadorca Ytalo Pereu, ali je došlo do izmjene. To će mo lako riješiti. Još malo razgovora s mojim trenerom. Ja sam u svakom slučaju spreman, ma tko to bio, rekao je Hrgović.

Splitski boksač koji se borio protiv Kevina Johnsona i pobijedio ga, izjavio je da Filip sa ovim udaračem neće imati većih problema te da se pripazi njegovih širokih krošeja preko ramena i sve će biti u redu. Filip je bolji od njega i nema sumnje da će ovo biti lak posao za Hrgu , reko je.

Foto-Facebook

D.J.

 

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =