Podijeli

POTREBNO JE RASKRINKATI SVE YUGOKOMUNISTE KOJI PODRIVAJU SAME TEMELJE REPUBLIKE HRTVATSKE ZA PROTUUSTAVNU DJELATNOST PO ČL,39 USTAVA RH, ZAVUČENE U HAZU I SVE INSTITUCIJE RH!!

Tko je ovaj čovjek koji je svojim objavama na društvenim mrežama javno objavljivao stravične bljuvotine protivne ustavu RH?- Hoće li Hrvatske institucije odraditi svoj posao po ovom pitanju i provjeriti na obavijesnom razgovoru što je dotični, koji je uposlenik HAZU htio reći i kakve je to on poruke kažnjive po Hrvatskom Ustavu odaslao u javnost? Nadamo se da će mjerodavne hrvatske institucije promptno reagirati!

Za očekivati je da MUP I DORH odrade svoj posao, kao što je to bilo u puno bezazlenijim stvarima i javnim objavama na društvenim mrežama.

Dalje u tekstu- sve u prilogu…

USTAV RH

Članak 30.

Kaznena osuda za teška i osobito nečasna kaznena djela može, u skladu sa zakonom, imati za posljedicu gubitak stečenih ili zabranu stjecanja na određeno vrijeme nekih prava na obavljanje određenih poslova, ako to zahtijeva zaštita pravnog poretka.

ČLANAK 39

Zabranjeno je i kažnjivo svako pozivanje ili poticanje na rat ili uporabu nasilja, na rasnu, vjersku mržnju ili bilo koji oblik nesnošljivosti.

Prema dostupnim podacima Sandi Blagonić djelatnik je Zavodu za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Rijeci, PJ u Puli!

Rođen je u Puli 1972. godine.Diplomirao je etnologiju i filozofiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirao je na istom fakultetu sa temom“ Geneza i razvoj subetničkihskupina u Istri od 16. stoljeća da danas.“

Riječ je o poznatom etnologu koji se upušta u polemike i oko tema koje mu nisu struka,niti su mu poznate. Naime, nema teme o kojoj taj čovjek nema svoje“ stručno „ mišljenje i o kojoj neće javno polemizirati na TV i u drugim javnim medijima.Tako i  na svom  FB profilu  koristi neprimjereno i vulgarno izražavanje u javnoj komunikaciji !

Vulgarno je izvrijeđao predsjednicu Republike Hrvatske gđu. Kolindu Grabar Kitarović i prvog hrvatskog predsjednika Dr. Franju Tuđmana!

screenshot

Također se sprema blatiti Republiku Hrvatsku u francuskom tisku, po njihovoj  narudžbi, preko hrvatskih nogometnih reprezentativaca!

screenshot

Takvim načinom komunikacije u javnosti  nanosi ogromnu štetu ugledu institucije HAZU čiji je djelatnik i Republike Hrvatske u cjelini.

Izljevi mržnje koje je iskazao putem svog FB profila  prema instituciji predsjednika Republike Hrvatske, prema hrvatskoj državi, potpuno su neprimjereni za jednog djelatnika HAZU i još neprimjereniji za jednog državljnanina Republike Hrvatske !

Takav čovjek nije dostojan biti djelatnik institucije koja se financira iz Proračuna Republike Hrvatske , a time i svih nas  poreznih obveznika, koji punimo taj proračun.

Stoga je takvo  ponašanje potrebno  strogo sankcionirati i odstraniti osobe tog profila iz javnih i državnih institucija.

Kao dokaz prilažem snimke inkiminirajućih postova, koji su u međuvremenu obrisani sa njegovog profila, ali  ih je prije toga vidjelo i snimilo mnogo korisnika Facebooka. Također njegova namjera i poziv svima koji mogu bilo čime inkriminirati RH ostaju u javnosti.

screenshot

“Neshvaćeni francuski doušnik Sandi i drugarica bivša saborska nada SDPa uhvaceni u planiranju partizanske diverzantske akcije!”, objavio je Igor Peternel uz snimku prepiske Sandija Blagonića i Marije Lugarić.

Uredila/ Lilli Benčik


Podijeli

14 KOMENTARI

 1. ovaj tekst je zeshca retardacija kao i poziv na linc jer neko zeli napisati kako je mafijash mamic, koji je u bijegu, organizirao rodjendane hrvatskoj precjednici
  cek, jel problem shto joj je to govno organizirao rodjendan?
  ako je, jel on tomu kriv?
  il je problem napisati istinu?
  mislim, shto, ako se ne napishe nije se dogodilo?

 2. prave ste mentalne jugoslavenčine. ljude prijavljujete jer su opsovali vođu (pa čak ni to izravno). želite im otkaz. veliki hrvati a zvučite kao komisija saveza komunista jugoslavije i milicajci s pendrekom u jednom. jednoumni, bezumni. probudite se. domokracija. alo. čovjek je vulgaran kao (očito) i mnogi među vama. i što sad? a čemu služi tzv. slobodna država? totalitarizmu? ili slobodi govora koje, kaže se, u prethodnom režimu nije bilo. prestanite s tim debilanama i pozivanjem ne linč. odgovor i rasprava su jedno, a linč drugo. možda se smatrate i kršćanima-katolicima? oprost? hahaha e tugo moja… slavonijo prazna…irsko puna… evo tko će tebe spasiti Hrvatska grudo…hrabre maskirane jugoslavenčine sakrivene kockicama. aha.

   • Di je problem Zorane? Dobro je rekao, a kao komunističko đubre se ponašaš ti. Prošlo je vrijeme vas koji bi zatvarali i mlatili zbog riječi. Pogotovo kad su istina.

    • Problem je u tome što sve nije istina, ali da se ja ponašam kao komunističko đubre, onda debilna, gnjusna, neuka, degenerirana kopilad prave komunističke đubradi poput tebe ne bi postojala, isto kao što po toj tvojoj pravoj komunističkoj đubradi ni demokracija nije niti bi postojala, ali toj tvojoj đubradi danas ne smeta da je zlorabi do iznemoglositi. Raspitaj se kretenčino kako bi ova protuhrvatska đubrad prošla u Jugi da su se samo 1% ovako zajebavali sa državom i dužnosnicima, a da se zločinačko đubre od Tita ni ne spominje! Jedino je pitanje bi li bili strijeljani po kratkom postupku ili bi sudski proces trajao tri dana ?
     Tako ti je to, samo kako da neuki idiotski kreten kakav si ti to shvati ? !

 3. oznaško-udbaški okot !!! da je ovo pravna država nikada oni više nebi dobili ni u jednoj državnoj ustanovi radno mjesto a kamoli prošli nekažnjeno za svoje izjave jer očito da su demokraciju i slobodu izražavanja krivo shvatili !!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × dva =