FOTO Dragi Hrvati u Viktoriji: Kao svećenik mogu reći da sam bio ponosan na sve Vas i od srca Vam se zahvaljujem. Neka nas sve prati zagovor blaženog kardinala Stepinca.

Neka nas sve prati zagovor blaženog kardinala Stepinca...

FOTO-Vedran Lešić
Podijeli

Dragi Hrvati u Viktoriji
Koristim ovu priliku da se zahvalim svima za Vaš angažman i dolazak u katedralu sv. Patrika u Melburnu na tradicionalnu proslavu Stepinceva. Najprije se zahvaljujem svećenicima Bosiljku i Josipu na pomoći u organiziranju ovog misnog slavlja. Također hvala lijepa svim pjevačima i čitačima od svih misija koji su zbilja uljepšali ovo misno slavlje. Hvala lijepa i folklornim skupinama i onima koji su doveli djecu u narodnim nošnjama na ovom misno slavlje. Na poseban način hvala svima Vama dragi prijatelji koji ste odvojili svoje vrijeme i došli u subotu u katedralu. Kao svećenik mogu reci da sam bio ponosan na sve Vas i od srca Vas se zahvaljujem.

Prema povratnim informacijama iz katedrale se zahvaljuju na Vašem velikodušnom darivanju kada su u pitanju novčana sredstva tijekom misnih kolekti. Sam Nadbiskup Peter Comesoli iako nije bio s nama u subotu izrazio je svoje veliko oduševljenje s onim što smo učinili svi zajedno. Naš prijatelji i brat don Josip Vranjes nije bio s nama zbog bolesti. Siguran sam da je bio zdrav bio bi u katedrali, zato Vas sve potičem da se i dalje molite za njegovo zdravlje. I na kraju hvala dragom Bogu što nas uzdržava u svojoj ljubavi. Neka nas sve prati zagovor blaženog kardinala Stepinca.
Vedran Lešić


Podijeli