FOTO Dok je svijet u strahu oko nemira između Rusije i Ukrajine: Ogroman križ na nebu iznad Rusije zbog kojih su se aktualizirale ove proročke riječi Isusa…

A čut ćete za ratove i glasove o ratovima. Pazite, ne uznemirujte se. Doista, treba da se to dogodi, ali to još nije svršetak. Narod će ustati na narod i kraljevstvo protiv kraljevstva. Bit će gladi i potresa po raznim mjestima. Ali sve je to samo početak trudova...

Podijeli

Dok je svijet u strahu oko nemira između Rusije i Ukrajine: Ogroman križ na nebu iznad Rusije…
I dok svijet sa strahom gleda uz zbivanja oko Rusije i Ukrajine, a papa Franjo poziva na hitnost molitve za mir na tom području zbog mogućnosti eskalacije rata, prošlog tjedna na nebu iznad Rusije točnije iznad Kuzbasa stanovnike te sibirske pokrajine preplavilo je strahopoštovanje prema svemu stvorenome, kad su ugledali ogroman križ koji se protezao nebom, a o njemu su izvijestili i tamošnji mediji.

Iako, kažu da je riječ o optičkom fenomenu, mnogi u njemu vide znak, znak narodima ponajviše zbog činjenice da se pojavio uoči blagdana Bogojavljanja, i zbog ovih riječi našeg Gospodina Isusa:

“A čut ćete za ratove i glasove o ratovima. Pazite, ne uznemirujte se. Doista, treba da se to dogodi, ali to još nije svršetak. Narod će ustati na narod i kraljevstvo protiv kraljevstva. Bit će gladi i potresa po raznim mjestima. Ali sve je to samo početak trudova. Razmahat će se bezakonje i ohladnjeti ljubav mnogih. Ali Bog će spasiti one koji ustraju do konca.’ (Mt 24,6-13).

Foto – Katolička Svjedočanstva
Foto – Katolička Svjedočanstva

Katolička Svjedočanstva


Podijeli