FOTO: Davorin Karačić sucima RH: Kad budete donosili odluku o tome je li izraz Za Dom Spremni izraz mržnje pogledajte oznaku na rukavu heroja Domovinskog rata

Uvaženi političari i sudovi u RH-Kad budete donosili odluku o tome je li izraz Za Dom Spremni izraz mržnje pogledajte oznaku na rukavu heroja obrambenog Domovinskog rata Žarka Manjkasa Crvenkape-koji je poginuo u obrani Vukovara sa oznakom HOS-a na ratnoj jakni-na kojoj je vidljiv znak HOS-a i pozdrav-Za dom spremni-jer je Manjkas, naravno bio spreman braniti svoj dom, Domovinu i svoj narod, i kao takav je poginuo u minskom polju koje je postavio srpski agresor!
Podijeli

Prije dvije godine, ponukan razno raznim insinuacijama i omalovažavanjima obrambenog Domovinskog rata, hrvatskih branitelja, posebno onih koji su bili u Hrvatskim obrambenim snagama (HOS-e), odvjetnik Davorin Karačić podsjetio je svoje kolege iz pravosuđa…

-Štovani suci Visokog Prekršajnog Suda Republike Hrvatske. Moji dragi bivši kolege. Ovo što vidite, posmrtni su ostaci Žarka Manjkasa Crvenkape.

-VIDEO Krvava berba grožđa i monstruozno tjeranje civila kroz minska polja-To nije bolest, to je srpska MRŽNJA prema Hrvatima!…

Posthumni ostatci pripadnika HOS-a Žarka Manjkasa Crvenkape-foto-facebook-Jasno se vidi oznaka ratne postrojbe HOS-s koju je poginuli i nakon mnogo godina eshumirani propadnik HOS-a Žarko Manjkas Crvekapa nosio na svom ramenu. Na spomen obilježju se također vidi da nema ove ratne oznake HOS-a sa kojom se pokojni žarko borio uz još 57 ratnika HOS-a u Vukovaru.

Kad budete sutra donosili odluku o tome je li izraz Za Dom Spremni uvijek i u svakom slučaju izraz mržnje prema drugima pogledajte oznaku na rukavu heroja.

Ako je taj izraz uvijek i u svakom slučaju izraz mržnje prema drugima onda su i Crvenkapa i ostali branitelji Vukovara kao i cijele Domovine, zločinci koji su u rat išli motivirani mržnjom prema drugima.

To bi značilo da i Domovinski rat nije Domovinski rat nego izraz hrvatske mržnje prema drugima.

To bi značilo da je i Republika Hrvatska u čijem Ustavu je Domovinski rat utkan kao konačna faza hrvatske stoljetne državnosti, nastala na mržnji prema drugima.

Nemojte ovo shvaćati kao pokušaj utjecaja jer ja nisam novinar kojekakvih medija koji uporno, što izravno što neizravno konstantno vrše pritisak na vas kroz svoje agitatorske pamflete.

Ja sam običan mali čovjek koji je odlučio dati svoj mali obol istini i Domovini, kad već nisam dobio priliku pridružiti se Crvenkapi i mnogim drugima na mjestima na kojima sam htio i pokušavao.

Odvjetnik- Davorin Karačić

U Brodskom Stupniku sahranjeni posmrtni ostaci heroja Domovinskog rata, dragovoljca HOS-a i satnika HV-a Žarka Manjkasa – Crvenkape

VEZANE VIJESTI

FOTO-VIDEO: IN MEMORIAM-ŽARKO MANJKAS CRVENKAPA: Na današnji dan 1991. poginuo heroj Domovinskog rata, dragovoljac HOS-a – Žarko Manjkas Crvenkapa!Tko je “JAMIO” 6 milijuna kuna za izgradnju Doma ratnika u Bogdanovcima?

 


Podijeli