FOTO Da se nikad ne zaboravi!…Posjet učenika osmog razreda iz O. Š. Milana Begovića Vukovaru…! Lijep izlet ali bolne uspomene !

Posjet Vukovaru ostavio je na sve sudionike duboki dojam, jer taj grad je živi svjedok i spomenik stradanja u Domovinskom ratu i kao da svaki kutak u njemu progovara: Da se nikad ne zaboravi!...

Foto-Osnovna škola „Milan Begović“
Podijeli

Učenici 8. razreda iz Osnovne škole „Milan Begović“ iz Vrlike sudjelovali su u dvodnevnoj terenskoj nastavi. Zajedno sa svojom razrednicom Sandrom Milanović i ravnateljicom škole Mirjanom Vodanović Mandarić te asistenticom u nastavi Marinom Turudić bili su u posjetu Vukovaru. U petak 10. lipnja 2022. po dolasku u Vukovar upriličen je obilazak Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar, zatim predavanje o Domovinskom ratu te obilazak Vodotornja.

Drugi dan obišli su druge važne lokalitete u Vukovaru, kao što su: crkva sv. Filipa i Jakova, Trpinjska cesta, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara i masovna grobnica, Vukovarska bolnica, Gradski muzej Vukovar i Muzej vučedolske kulture. Neizostavna je bila i šetnja uz prekrasni Dunav.

Posjet Vukovaru ostavio je na sve sudionike duboki dojam, jer taj grad je živi svjedok i spomenik stradanja u Domovinskom ratu i kao da svaki kutak u njemu progovara: Da se nikad ne zaboravi!, piše ravnateljica škole
Mirjana Vodanović Mandarić


Podijeli