Podijeli

Mirko Filipović svoje je znanje prenio velikom broju profesionalnih i rekreativnih boraca u Düsseldorfu. UFC Gym se naravno pohvalio gostovanjem borilačke legende pa pogledajte kako je bilo, donosi fightsite.

Cro Cop istinski uživa u svojoj novoj aktivnosti i nema sumnje kako će ju prakticirati sve češće. Nakon manjeg kluba u Vicenzi, sad je seminar održao u jednoj od najboljih europskih dvorana, onoj Ivana i Tomija Dijakovića. Kad u dvorani imate PFL finalista, KSW prvaka, desetak boraca iz najvećih promocija, ali i svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji, jasno je da ste velika dvorana.

Filipović je vrlo zadovoljnim dečkima prenio samo jedan dio svog znanja, no nema sumnje kako su borci također uživali u tome što im je pokazala jedna od najvećih legendi borilačkog sporta.

UFD se na svom Instagram profilu pohvalio s nekoliko odličnih fotografija, na kojima možemo vidjeti kako se radilo ozbiljno, ali uz vrlo dobru atmosferu. Kao što možemo vidjeti, Cro Cop je demonstrirao i način izvođenja svog glasovitog high kicka.

Fotografije su sjajne i otkrivaju nam koliko je dobro bilo na ovom seminaru.

Pogledajte ih OVDJE https://www.instagram.com/p/BxaITFlAcCb/?utm_source=ig_embed

foto: UFD Gym Instagram

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 2 =