Filip Hrgović brutalno nokautirao Kartoziju; grčki borac zaspao na konopcima nakon ‘bombe’ hrvatskog udarača!

Podijeli

Prekidom u drugoj rundi najbolji hrvatski boksač u Danskoj je nakon brutalnog nokauta upisao 11. profesionalnu pobjedu…

Filip Hrgović nokautom riješio svoju 11. prepreku u profesionalnoj karijeri…

Alexandre Kartozia nije bio protivnik niti blizu razine potrebne za ugroziti najboljeg hrvatskog teškaša, što je poslije ovog meča potvrdio i sam Hrgović. Hrabro je ušao i pokušao nešto napraviti, posebno na početku druge runde, no to je bilo sve što je Grk u subotu pružio.

Hrgović je krenuo malo sporije u meč bez da je srljao te odmah napao, niti je ponudio ono najbolje što ima. Kartozia se ipak postavio defanzivije i većinom je primao Filipov lijevi direkt na koji nije imao pravi odgovor. Neke udarce je Grk pogodio, no ništa opasno. Sredinom prve runde Filip podiže tempo i počinje pogađati serije udaraca te se Kartozia činio uzdrman, no ipak je uhvatio sredinu ringa pa je izdržao do kraja prve runde.

Već prva runda izuzetno je izmorila grčkog boksača pa preostalu snagu koristi za napad na početku druge runde. Hrgović je počeo osjećati meč još bolje nego u prvoj rundi, podigao je tempo i samo tražio priliku da plasira svoju desnicu. Otvorila se ona nakon otprilike jedne minute akcije u drugoj rundi. Doveo je Hrgović ponovno svog protivnika do kuta ringa među konopce i sjevnulo je.Započeo ju je lažnjakom desnom, nakon toga pogodio udarcem lijevim aperkatom u tijelo, a na to je povezao desnu točno u bradu i sve je bilo gotovo. Grk je kao pokošen pao među konopce i bez svijesti ostao spavati.

Filip Hrgović brutalno nokautirao Kartoziju; grčki borac zaspao na konopcima nakon ‘bombe’ hrvatskog udarača!.Foto-screenshot

Bio je to tako savršen udarac i nokaut Hrgovića da se Grk morao buditi desetak minuta. Kad je Grk napuštao ring još su ga pridržavali jer ga je Hrgina bomba devastirala do te mjere da mu sigurno još zvoni u glavi.

twitter
screenshot

Hrgović je izjavio da se zabrinuo za svog protivnika te da je počeo biti emotivan kad ih ovako ruši.Dodao je da ga do kraja ove godine čekaju još dva ili tri meča te da će imati jednog ozbilnog protivnika. Moram se uboksati , rekao je Hrgović i tražim one najbolje da se ogledamo u ringu.

D.J.


Podijeli