Podijeli

Davor Dretar – Drele prije nekoliko dana vodio je program proslave 70 godina jedne križevačke tvrtke, a na kraju je ljutito napustio pozornicu i to nakon što se s nje obratio HDZ-ovom saborskom zastupniku i predsjedniku HVIDR-e Josipu Đakiću koji se našao na proslavi, donosi krizevci.info

Na proslavi sedamdesete obljetnice križevačke vrtke Radnik voditelj programa Davor Dretar Drele iznerviran ponašanjem bahatog i nekulturnog saborskog zastupnika Josipa Đakića napustio je skup, donosi virovitica.net.

Kako neslužbeno doznajemo, Drele je pri kraju programa stao za govornicu te ispričao kako, osim toga što je zabavljač, već 25 godina ima privatnu tvrtku zbog koje se svakodnevno bori s “tromim, sporim i potpuno nezainteresiranim državnim aparatom”.

Kako je Đakić stalno telefonirao i buljio u svoje mobitele, Drele ga je je kao voditelj prozvao i izašao iz prostorije. Dvjestotinjak posjetitelja je mislilo da se šali, ali kada se nije vratio shvatili su da misli ozbiljno.

Dodao je i da 25 godina hrani dvoje djece, suprugu i majku koja je udovica te naglasio da “nitko ne pita kako je malom čovjeku”. Nakon toga se osvrnuo na Josipa Đakića koji je bio među uzvanicima te mu prigovorio da cijelo vrijeme samo gleda u svoja dva mobitela.

Drele je nakon toga zahvalio te zamolio uzvanike da ga ispričaju jer mu “uz takve ljude nije do šale”. Zamolio je i tvrtku da njegov honorar uplati “u fond za žrtve saborskih zastupnika” te zatim napustio hotel, a njegov potez popratio je pljesak.

Da tragedija nove bude veća vijest koju je objavio portal Glasa Podravine skinuta je (pobrisana!) nakon sat i pol.

Na taj događaj se osvrnuo i sam Drele na svom Facebooku

D.K.


Podijeli

31 KOMENTARI

 1. Pokrenimo inicijativu
  Da se razbiju sve udruge te da se oformi jedan stožer udruga da budemo jedno kao i devedesetih
  I krenimo za boljitak svakog ,
  A ne kao sada
  Mnogo udruga
  A ništa se konkretno ne radi,
  Nitko od nas nije mali Bog
  Svi smo mi isti od Boga dati

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

pet × pet =