Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Jedna ‘predstava’ ESPN-ove niti prosječne “novinarke” Elle Duncan otišla je u potpuno krivom smjeru…

Naime, silokonom napumpana Duncan je pokušala dati argumente za i protiv ulaska Carmela Anthonyja u košarkašku Kuću slavnih, a u svojem se neznalačkom objašnjavanju dotaknula i  pokojnog Dražena Petrovića. Legendarni hrvatski košarkaš ostavio je dubok trag u europskom i svjetskom sportu, ali očito, prema spomenutoj novinarki, nedovoljan kada ga se uspoređuje s Melom.

“Prvak države kao tinejdžer, trostruki osvajač olimpijskog zlata, top 20 svih vremena po zabijenim koševima, All-Star, All-NBA. Melo je čisti zicer za Kuću slavnih”, izjavila je Duncan pa sama sebi odgovorila iz pozicije protivnika te ideje: “To i ne znači baš puno pored imena poput Dražena Petrovića”, a potom se ponovno vratila u ulogu zagovornika Anthonyjevog ulaska u Kuću slavnih, no pritom je bila poprilično neoprezna s odabirom riječi.

“U redu, ali Dražen nije ostavio trag ni približan onome Carmela”, glasila je rečenica koja je izazvala lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama ogorčenih fanova koji su ovu polovnjaču popljuvali do kraja.

“Nevjerojatno i nepotrebno iskazivanje nepoštovanja prema Petroviću. On je bio nevjerojatan pojedinac koji je otvorio put internacionalnim igračima u NBA. Mogla si ovo odraditi i bez tog komentara.”; “Dražen je imao veliki utjecaj na košarku, pogotovo na međunarodnoj sceni. Sramotno je da koristiš Dražena kako bi imala argument za manjeg igrača kao što je Melo”; “Ovo nije u redu, ovaj je klaun popljuvao velikog Dražena Petrovića toliko jako”, nadovezali su se mnogi u kritikama.

Podsjetimo, Draženu su svjetski dometi službeno priznati 27. rujna 2002. kad je u Springfieldu primljen u košarkašku Kuću slavnih zajedno s legendarnim Magicom Johnsonom, dok je, s druge strane, Melo definitivno jedan od igrača koji su obilježili posljednje godine NBA lige, ali je isto tako često na udaru kritika da se previše oslanja na svoj šut, odnosno da se nije sasvim prilagodio novim ‘pravilima’ igre. Uz to je i u svojoj 34. godini ostao bez kluba nakon što je raskinuo suradnju s Houston Rocketsima.

Nema kajanja poslije j*****.

Duncan je nakon žestokog udara javnosti objasnila kako joj nije bila namjera povrijediti lik i djelo Dražena Petrovića, već da je samo branila Anthonyja zbog svih negativnih komentara na njegovu igru iz samo njoj znanih razloga.

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

5 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − šest =