Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Najbolja hrvatska skijašica svih vremena, Janica Kostelić, kako su javljali neki mediji trudna i rodit će sina koji će se, kaže zvati Oskar. Janica je naravno presretna i silno se veseli što će postati majkom…

Teško je i nabrojiti sve njezine uspjehe – tri zlata na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju, zlato na Olimpijskim igrama u Torinu, pet zlata na Svjetskim prvenstvima u St. Moritzu i Bormiju, a u vitrini čuva i tri Velika kristalna globusa sa Svjetskih skijaških kupova.

No Janica je u svojoj izjavi prije nekoliko dana skromno rekla;

Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru – kratko je rekla Janica, koja se i dalje drži odluke da privatan život ne želi dijeliti s javnosti, pa će svu svoju sreću zadržati isključivo u krugu obitelji i prijatelja.

Vijest o Janičinoj trudnoći proširila se u medijima, a odmah nakon objava su krenule i neukusne javne špekulacije- tko je otac djeteta.

Bilo je tu i jako neozbiljnih i neprimjerenih i zlonamjernih tekstova i komentara, ali nitko od pustih udruga za zaštitu žena nije se oglasio.

Na te i takve zločeste medijske napise osvrnula se bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić, Hrvatska vrhunska športašica, koja danas spješno vodi Hanžekovićev memorijal.

“Sramotno i ponizavajuće za svaku ženu je ovaj histerični interes medija oko Janičine trudnoće. Gdje su sada emancipirene influencerice, udruge za ženska prava kada je pređena svaka razina dostojanstva?

Emancipirana bagro 21.stoljeća od kad je vama bitno tko je otac,a tko majka? I kakav otac? Nije li to roditelj 2 ili 1?”, napisala je Brkljačić.

T.H.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

12 KOMENTARI

  1. To roditelj jedan i dva vazilo samo fo momenta dok se ne izvuku kune za nadgledanje u sprovodenju I K.Poslje mozes zvat mamica tatica ponizavat dijevojke i zene normalno mozes i silovat al te divne osobe koje dobivaju milijone za nadgledanje sprovodenja I K nece se niti oglasit a zaboli ih za jednakost i distojanstvo zena vazno da su kune legle na racune

  2. Tko god da je otac ima srce King Konga . Ljudi ja Janicu poštujem za njene mega uspjehe u sportu i značaj za Hrvatsku . No Bog ju je kaznio da se bacila na oca . U njenom slučaju nije grijeh potražiti pomoć plastičnih kirurga i promijeniti svoj izgled . Želim joj svu sreću u životu i ocu iz epruvete .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 11 =