EKSKLUZIVNO: ‘Srpski vojnik sa snimke zločina je sada u Hrvatskoj, otvorio je zubarsku ordinaciju’…VIDEO…

Sada se vratio u Hrvatsku, sklopio ugovor sa HZZ-om i otvorio zubarsku ordinaciju”, kaže Orkan u čiju procjenu ne treba sumnjati...VIDEO...

M.N.-zvani patak
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Ivica Pandža Orkan, umirovljeni pukovnik HV-a s Banovine, svaki svoj slobodan trenutak posvećuje istini o Domovinskom ratu na tom području. Orkan je u posjedu iznimno rijetkih fotografija, zapisa i dokumenata pronađenih nakon Oluje koje su od neprocijenjive vrijednosti za preciznije donošenje zaključaka o ratnim zbivanjima na Banovini.

Upravo zahvaljujući takvim zapisima, Orkan dolazi do nevjerojatnih otkrića zbog kojih je DORH-u u više navrata olakšao posao, osobito u slučaju ratnih zločinaca koje bi prepoznao na snimkama, a za koje zna da su se vratili u Hrvatsku u kojoj su i abolirani.

Upravo za naš portal, Orkan je otkrio kako se u dijelu odličnog, dokumentarnog filma Amacord 1991-2002, može vidjeti ulazak srpske vojske i četnika u Hrvatsku Kostajnicu. Kamera je zabilježila zarobljavanje trojice hrvatskih branitelja, Tomislava Jergovića, Željka Vujanovića i Dražena Kostrića, zavezanih ruku i okruženih naoružanom vojskom i paravojskom. Tijela prve dvojice nesretnih hrvatskih branitelja pronađena su u šumi Plavićevac, dok je Dražen Kostrić na popisu nestalih, piše dnevno.hr.

“Jedan od prisutnih u trenutku privođenja hrvatskih zarobljenika je M.N. (puni podatci poznati redakciji). Iako u nekakvoj polucilvilnoj odjeći, sve promatra s puškom na ramenu. On je inače rođen u Kostajnici, ali je sve do nedavno živio u Republici Srpskoj. Sada se vratio u Hrvatsku, sklopio ugovor sa HZZ-om i otvorio zubarsku ordinaciju”, kaže Orkan u čiju procjenu ne treba sumnjati, donosi dnevno.hr.

M.N., naoružanog srpskog paravojnika koji je ratovao protiv Hrvatske, koji nazoči zarobljavanju branitelja koji su naknadno ubijeni, a koji je danas u Hrvatskoj zubar, možete pogledati od 7:58-9:28 minuti videa.

Ivica Pandža orkan napisao je na svom FB profilu slijedeće; Mnogi od Vas se raspituju o zubaru sa snimke nastale pri ulasku srpskih paravojnih snaga u Hrvatsku Kostajnicu 1991. Da ne pišem svakom ponaosob, radi se o Milanu Novakoviću zvanom Patak rodom sa šireg kostajničkog područja koji danas radi u zubnoj ambulanti u Topuskom.

 

A.G.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

18 KOMENTARI

  1. Ma zaboli HDZ za one koji su ubijali Hrvate… Oni takve štite, dokaz je da nema optužnica protiv četnika, kako reče Kolinda, Vučić je europski čovjek, a Vučićev tata Šešelj kaže da bi klao ponovno Hrvate u Vojvodini a Kolinda šuti i šuti i šuti… danas veče prava imaš u Hrvatskoj ako si četnik ako slučajno mašeš Hrvatskom zastavom onda si fašista… HDZ + Kolinda = Zlo Hrvata

  2. Pa dokle više mater im uhljebljenz saborsku, nevolim nikome zlo, ali od sada dao Bog svima.iz sabora skupa s obotelji da crkavali 100 godina od najgorih bolesti, mamu im lopovsku ljudi ginuli da bi zločinci hodali ko ptice slobodni….

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

trinaest + 9 =