EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO: Nakon gledanja ovoga desetominutnog filma nitko neće glasovati za Istambulsku konvenciju…VIDEO…

Štovani bivši suborci koji ste digli ruku za ratifikaciju Itambulske konvencije, priupitajte se, je li ovo i ovakva Hrvatska ona za koju su naša braća po oružju izginuli. Jeste li ih izdali? Hoće li njihove duše imati spokoj i mir nakon što ste i Vi kao njihovi ratni zapovjednici podignuli svoje ruke za ratifikaciju sotonske Istambulske konvencije...VIDEO...

screenshot
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Je li ovo kraj Europe kakvu poznajemo?

 Nakon gledanja ovoga desetominutnog filma više ni u što ne možemo biti sigurni.

Pitamo se kada je svijet poludio. Tko bi trebao posjetiti psihijatra?

Prizor uobičajenoga dječjeg igrališta. Događa se u Norveškoj. Petogodišnjak se spušta velikim gumenim toboganom. No, pogledajte malo bolje! Ne vidite li da je tobogan u obliku golema penisa kroz koji izlazi dječačić bez ikakva srama. Jeste li šokirani? Revoltirani? Smatrate li ovo perverznim?

Nova moderna Europa želi se još više civilizirati. Najmanjoj djeci nastoje se od malena usaditi neke druge vrijednosti. U francuskom vrtiću djeci čitaju slikovnicu o malenoj lisici Ivanu koji ima dvije mame i o bebi pingvinu s dva tate. Predškolska djeca odgajaju se novim metodama i tehnikama.

Škole u Latviji i Njemačkoj odredile su ‘dan jednakih mogućnosti’ kada se dječaci odijevaju u djevojčice, a djevojčice u dječake pod parolom: „Važno je ući u tuđe cipele!“. Školom šeću učitelji u štiklama, haljinama i sa šminkom na licu. LGTB ideolozi diktiraju da djeca moraju sama odlučiti hoće li biti on, ona ili ono. Umjesto u sex shopovima u švicarskim trgovinama već se prodaju igračke s imitacijom ljudskih genitalija, a djeca sama kreiraju odjeću za lutke bez obzira na spol. Međutim, to nije ono najgore!

Slijedi slika engleske obitelji. Max je rođen kao normalan dječačić. Dvogodišnjega Maxa sada roditelji oblače u žensku odjeću, majka mu lakira nokte, u kosu stavlja špangice, daje mu lutke za igranje. Odjeven u roza kaputić Max odlazi na dječje igralište. Prema rodnoj teoriji ravnateljica švedske škole kaže da odgajaju djecu budućnosti koja su po rodu „ono“ smatrajući da je to demokratsko načelo – svako ljudsko biće ima ista prava, obveze i mogućnosti. Na školskom panou djeca sama odlučuju hoće li slike biti muškog ili ženskog spola. Djevojčice se potiču da se igraju s tehničkim igračkama, a dječaci borave u kuhinji.

Na filmskome festivalu u Berlinu nagrađen je film u kojemu je djevojčica odgojena u muškom rodu. Film doživljava nevjerojatan uspjeh među učenicima u francuskim školama. Učenicima se postavlja anketno pitanje: kada čovjek postaje heteroseksualan te je heteroseksualnost samo faza u čovjekovu razvoju. Na međunarodnoj UN-ovoj konferenciji u Pekingu 1995. godine ukazano je na razlike između dječaka i djevojčica. Primjerice, djevojčice čitaju kudikamo bolje nego dječaci. Stoga jedan njemački novinar izvodi zaključak da je riječ o rodnoj ideologiji, a ne o znanosti!

No, LGTB zajednice i sljedbenici nove rodne ideologije sve više propagiraju netradicionalne obiteljske vrijednosti kao na primjer norveški ministar obitelji lijeve političke orijentacije. Sve više novca ulaže se u dječje vrtiće koji afirmiraju nekonvencionalne vrijednosti.

Pitamo vas, dakle, želite li svojoj djevojčici čitati bajke o dvije zaljubljene princeze ili želite jednoga dana gledati svoju malenu princezu kako se udaje za muškarca svoga života?!

Želite li i dalje očuvati one tradicionalne obiteljske vrijednosti ili ste i Vi pali pod utjecaj sotone?

Štovani bivši suborci koji ste digli ruku za ratifikaciju Itambulske konvencije, priupitajte se, je li ovo i ovakva Hrvatska ona za koju su naša braća po oružju izginuli. Jeste li ih izdali? Hoće li njihove duše imati spokoj i mir nakon što ste i Vi kao njihovi ratni zapovjednici podignuli svoje ruke za ratifikaciju sotonske Istambulske konvencije.

Odvojite štovana gospodo nekoliko minuta i pogledajte ovaj kratak video u kojemu će te jasno vidjeti za što ste dignuli ruke na sjednici Vlade. Imate još vremena i za predomisliti se ili pak nećete glasovati po svojoj savjesti već po tuđem savjetu!?

Uostalom i danas na Cvjetnicu ili Nedjelju Muke Gospodnje, svi su nam biskupi sa oltara poručili o kakvoj se to konvenciji radi. Hoćete li Vi gospodo suborci poslušati naše biskupe koji za razliku od poslušnih političara znaju što govore i zašto su protiv ratifikacije IK, ili?

Uredništvo Braniteljskog portala


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

8 KOMENTARI

 1. Nemam nista protiv gay ljudi,ni trans. Neka zive kako zele,neka imaju zivot slobodan. Ali da bi sad svoje djete od rodenja ucila ili navodila da je nesto drugo nego sto jest,pa necu ga uciti homoseksualnosti,kad bude dovoljno orastao da svati onda mi moze slobodno reci ako je odlucio. A to da treba postovati sve ljude to cu ga uciti,i sve mu objasniti. Kada si izgubljen pronadi put,posteno pitaj za pomoc.

 2. Sve je to Soros mafija koja nezna vise sta bi pa prave budale od naroda a da jim to mora narod I platit u velikim iznosima na godino kad bi si narod uzeo minutu I napravio izracun vidio bi kolko ga takve gluposti kostaju na mjesec
  Lp: Franc

 3. To je posljedica subliminalnih intervencija na (pod)svijest ljudi, što se godinama zloupotrebljava u političke i financijske svrhe. Prva primjena počela je iz Walt Disney studija, a onda je ušla u masovnu uporabu za potrebe američke administracije. Danas je to dostupna tehnologija i koriste je grupacije koje imaju novaca da kroz taj vid manipulacije ostvare svoje ciljeve. Ljudi slabog karaktera promptno se indoktriniraju. Nikotin štiti mozak od takovih intervencija, zato je pušenje prognano. (alkohol suprotno) (Za Thc nisam siguran, ali ću saznati). TO je najveća prijetnja čovječanstvu, a ne “Chemtrails” i slične gluposti kojima se odvraća pozornost neukima.

 4. Nije zgorega prisjetiti se na koji način Sanja Sarnavka pomaže ženama u nevolji:

  Jan 13, 2017 – Peternel je to komentirao ovako: “Kad je nasilnik šakom u glavu pogodio gospođu Ružicu Ćavar usred grada i oborio je na pod, Sanja Sarnavka iz udruge B.a.b.e. je izjavila: „Nije ona nemoćna bakica, nego vrlo agilna žena koja neumorno radi. Ona je sve samo ne nemoćna starica.”

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 8 =