Podijeli

BARUN  MILAN  HAUSEN

Zagreb, podsljeme, žičara,..ŽICARA!

Ne samo da je podsljeme grobnica Hrvata 45 god., nego i u najnovije vrijeme manipulacija sa žrtvama, planovima, malim ljudima magljenja situacije, bjesomučnog megalomanskog pljačkanja proračuna grada Zagreba.

TKO JE ZAUSTAVIO ISKOPE I ISTINU?…Stravična pozadina grobnice u Gračanima: Dvadeset jama s najmanje 783 žrtve…

Žrtve i iskopi lokaliteta Gračani dolje podsljeme definitivno odrađeni u službi izbora. Nije gotovo dade se iščitati iz izjava, ministra Medveda i njegovog zamjenika Sučića. Iskopi rađeni na tunelu bili su u službi predizborne kampanje da bi se izdala lokacijska dozvola za sljemensku žičaru – žicaru.

Naravno jedna od niza lokacijskih dozvola, a da ne govorimo o kakvom je tek nizu natječaja,planova, projekata, rasprava,.. Na svečanoj promociji jedne od najnovijih prezentacija sljemenske žičare 31.3.2017. uoči izbora za gradonačelnika kojima je prethodilo i zadnje iskapanje grobišta gospodin gradonačelnik je obećao 1.8.2018.(na mjestu polazne stanice) gotovu žičaru i da će on i KUD podsljeme biti prvi putnici. Netko iz publike upućen u situaciju bezrezervno je dobacio da je sutra 1. april2017.FOTO i VIDEO: Pogledajte kako će izgledati nova žičara na Sljemenu …

www.poslovni.hr/…/foto-i-video-pogledajte-kako-ce-izgledati-nova-zicara-na-sljemen

Mislim da je bilo svima jasno o kakvom je planu riječ. Naravno uvidjelo se nakon par mjeseci nakon što je izabran gradonačelnik,  a i sudionici skijanja kraljice sljemena.Milan Bandić: Nova sljemenska žičara do kraja 2018. – Dnevnik.hr…

https://dnevnik.hr/…/milan-bandic-nova-sljemenska-zicara-do-kraja-2018—476287.h

Mogu potvrditi da je žičara predviđena za njihovu prvu vožnje uoči nove 2019. Poznavatelji planova podsljemena i gradonačelnika nisu povjerovali ni u te planove, a kako i bi, kad je već sada na pomolu novi plan, nove sheme – ideje , novi financijski izdaci.

Vrhunac najnovijih planova žičare – žicare, da se naruga žrtvama podsljemena 45 god., Zagrebu, Hrvatskoj! Žičara – Žicara, „Skadar sa tri roga“ da bi se „kumovima“ zadovoljili apetiti.

-TKO JE ZAUSTAVIO ISKOPE I ISTINU?…Stravična pozadina grobnice u Gračanima: Dvadeset jama s najmanje 783 žrtve…

Sve skupa upitno, a da ne kažemo da je jadno što je i sam gradonačelnik, kumovi i druge institucije dragi gosti bespravnog graditelja koji nesmetano i besplatno koristi gradsko zemljište za svoj, a vjerojatno i njihov džep sve prisutan.

Ispostavilo se da u šah matu drži sve državne institucije, naravno pravne i institucionalne ustanove.

Do kada? Novca za dosadašnji niz projekata, planova, lokacijskih dozvola, potrošeno toliko da se već odavno mogla napravit žičara na dobrobit građana, prijatelja grada Zagreba i ljubitelja sljemenskog ugođaja! Još uvijek ŽICARA!

Stoga se samo po sebi nameće pitanje svih pitanja; Barune Milane Hauser kad ce biti gotova žičara – Žicara ?

Vaš Barun Milan Hausen,drugi

TKO JE ZAUSTAVIO ISKOPE I ISTINU?…Stravična pozadina grobnice u Gračanima: Dvadeset jama s najmanje 783 žrtve…


Podijeli

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 2 =