EKSKLUZIVNO: MARINA DALIĆ PODNIJELA NEOPOZIVU OSTAVKU!…VIDEO…

Premijer Plenković je rekao, da je Marina Dalić dala veliki doprinos u rješavanju Lex Agrokor i jako teško mu je palo to što je Dalić podnijela neopozivu Ostavku sa kojom se Plenković i složio...

Dalić podnijela neopozivu ostavku
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Nisam učinila ništa krivo ili Bože sačuvaj nezakonito, rekla je Dalić.

Lijepe želje u daljnjem radu…

Ne želim biti uteg niti predsjedniku Vlade ni HDZ-u i Hrvatskoj državi- Ja nisam izazvala nikakav slom u gospodarstvu. Nisam učinila ništa nezakonito kazala je Dalić. A dilanje mailovima je kažnjivo po hrvatskom zakonu, rekla je da će se potruditi da dozna tko je mailove pustio u javnost.

Predsjedniku vlade zahvaljujem na povjerenju ekla je Martina Dalić

Želim vama predsjedniče vlade i svim kolegama puno uspjeha u dalnjem radu, kazala je Marina Dalić.

Premijer  Plenković je rekao, da je Marina Dalić dala veliki doprinos u rješavanju Lex Agrokor i jako teško mu je palo to što je Dalić podnijela neopozivu Ostavku sa kojom se Plenković i složio.

G.S.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

60 KOMENTARI

 1. Kakva neopozova ostavka hapsenje i oduzimanje kompletne imovine i fala Bogu dozivotni zatvor ali moli te povedi i Plenkovica ti znas da je sve znao i radio stobom tojest djelio opljsckani novac
  ……..

 2. Koliko su ljudi naivni i smijesni! Sve sto iz guzice prospe zivi zid,most,partizani , vama kao da se otvore sva nebesa i milina ovoga svijeta…ma ne treba nama ni Seselj ni ostala sranja,MI smo svoje sopstvene ubice!

 3. I tako sve po zakonu kao i neopoziva ostavka. A sluzba za suzbijanje kriminala ko tri majmuna jedan priko ociju drugi priko usiju a treci priko usta. Postavlja se pitanje koga mi to placamo da istrazuje kriminal. Triba ukinuti DORH i dat novinarima lovu jer ocito oni jedini imaju muda pokazat kaziprst korumpiranim politicarima.

  • Ivo Radić ma jebe se meni za Todorica on je produkt istih tih koji glođu po ostacima njegovog carstva. A ovi sto misle da kao domoljubi mogu dilat povlastene informacije i namjestat natjecaje bolje rec krast su rak rana Hrvatske. I ne brini se sve ce to zavrsit cirkuskom saradom kao i svih ovih godina. Malo ce se zabavitv siroke mase a kad galama prestane sve ce se nastavit po starom a “zna se” i kako – jedna ruka na srcu a druga pogadas gdje. Lp.

 4. Nema problema,tu je Ivan Vrdoljak,isto tako sposoban,isto tako posten.U pricuvi je Radimir Cacic isto tako posten i sposoban.Ne vjerujem da i Pupovac nema kakvog genijalca i postenjacinu za ministra gospodarstva.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − pet =