EKSKLUZIVNI DOKUMENT: EVO što je premijer Plenković odgovorio na službeni upit Mira Bulja o kurikulu povijesti i Domovinskom ratu!

Kao predsjednik povjerenstva za provedbu kurikula, Plenković me je uputio na Ministricu MZO Blaženku Divjak da mi ona odgovori na moje službeno postavljeno pitanje, što meni ne pada na pamet, kaže nam Bulj te nastavlja. Ministrici Divjak je sa više strana upućen upit istog sadržaja, ali svi su ostali uskraćeni za njen odgovor...FOTO...

Za sve se obratite ministrici MZO Blaženki Divjak
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Braniteljski portal ekskluzivno donosi dokument odgovora predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, MOST-ovom saborskom zastupniku Miru Bulju o Nacionalnom kurikulu povijesti..

Na upit Braniteljskog portala što misli o odgovoru, MOST-ov Miro Bulj nam je kratko prokomentirao službeni odgovor predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, koji je ujedno i predsjednik povjerenstva za provedbu kurikulske reforme…

Obratite se ministrici MZO Blaženki Divjak

Predsjednik vlade Plenković na moj službeni upit nije konkretno ogovorio, kao što se vidi iz njegovog službenog odgovora na dokumentu, što piše u kurikulu iz povijesti i obrambenom Domovinskom ratu.

Od ministrice Divjak mi ne pada na pamet tražiti bilo kakav odgovor

Kao predsjednik povjerenstva za provedbu kurikula, Plenković me je uputio na Ministricu MZO Blaženku Divjak da mi ona odgovori na moje službeno postavljeno pitanje, što meni ne pada na pamet, kaže nam Bulj te nastavlja. Ministrici Divjak je sa više strana upućen upit istog sadržaja, ali svi su ostali uskraćeni za njen odgovor, kazao je.

Ministrica MZO Blaženka Divjak je netransparentna

Ovim činom, Plenković je što se mene tiče, dao puni legitimitet upravo Ministrici MZO Blaženki Divjak koju i ovim putem prozivam na netransparentan rad, rekao nam je Bulj.

Slične teme;

-Akademik Vladimir Paar odgovorio Braniteljskom portalu; Znanstveno vijeće za obrazovanje i školstvo HAZU, kojemu sam predsjednik, nije dobilo nikakve kurikule na recenziju!

Službeni odgovor predsjednika Vlade-ekskluzivni dokument…

SLUŽBENI ODGOVOR PREDSJEDNIKA VLADE RH

Braniteljski portal


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

7 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

sedam − 4 =