Ekshumirane hrvatske žrtve komunizma/titoizma – pristupi i problemi

Izmasakrirani civili-HRVATI U ŠKABRNJI
Podijeli

Prof. Goran Jurišić

  1. rujna u 14:39 h

 

Kočevje, Macesna gorica: Nove, u kolovozu 2022. godine, ekshumirane hrvatske žrtve komunizma/titoizma, koje su partizani ubili 1945. godine.

Govore nam s vrha vlasti i putem svojih medija, da su ove žrtve krive za “Jasenovac”, pa da su dobile što su zaslužile. Na takav primitivan i necivilizirani način vladajući relativiziraju zločine svojih partizanskih predaka, zločini kojima na “ovim prostorima” nema premca u povijesti. Na Maceljskoj gori kod Krapine je 1990. ekshumirano 1.163 hrvatskih žrtava iz 23 jame od sveukupno 130 jama, koje su Titovi partizani ubili 1945. U Jasenovcu nisu od 1990. do 2022. ekshumirali niti jednu jedinu žrtvu.

“Ustaška jama” Jadovno je prazna, nema u njoj žrtava, bivši predsjednik Srbije Boris Tadić morati će svog pretka potražit u nekadašnjem srbijanskom četničkom logoru Sajmište kod Zemuna, jer su tamo ubijali partizanske komunističke teroriste, a ne u jami Jadovno! Također drugi političari, zapravo propagandisti iz Srbije morati će svoje navodne nestale partizanske pobunjeničke pretke potražiti u srbijanskom logoru Sajmište kod Zemuna, a ne u Jasenovcu!

Neprocesuiranje partizanskih ratnih zločina u Republici Sloveniji, Hrvatskoj i BiH, i Srbiji, i medijsko pljuvanje po žrtvama titoizma i cenzura o zločinima titoista, je najveća svinjarija, veća od samih masovnih ubojstava nevinih.

Britanski povjesničar Nikolaj Tolstoy reče, da se u Bleiburgu 15. svibnja 1945. nije našao niti jedan jedini hrvatski ratni zločinac, svi su bili nevini, tako da domaći povjesničari koji su više propagandisti nego povjesničari mogu svoju propagandu okačit mačku za rep. Jasenovački mit je pao, “drugarice i drugovi”, ne možete hrvatski narod s ničim ucjenjivati, naš narod je čist kao suza, ali su nad njim nemoralni psihopati s Balkana izvršili genocide!

Fotografiju (iz priloga posta/objave) je snimio g. Dragutin Šafarić koji je prvi razotkrio skrivene masovne grobnice-jame u Sloveniji, gdje su partizani ubili nakon Drugog svjetskog rata 190 tisuća zarobljenih Hrvata, Slovenija je najveća grobnica hrvatskog naroda. Vlada Republike Hrvatske odbija iz Slovenije prihvatiti ekshumirane kosti hrvatskih mučenika. Predsjednik Milanović čak tvrdi, da to nisu bili mučenici, jer da ubojstva nisu mučenja, i on kao nevjernik govori da je Isus Krist bio mučenik, a ne hrvatski civil i ratni zarobljenik na križnom putu iz Bleiburga do Gevgelije. Njemu kao sinu komunista i unuku partizana ništa nije mučenje, on kao privilegirani član komunističke omladine u Zagrebu i ne zna što je mučenje u životu, njegove ruke nisu vidjele lopatu, sve mu je servirano pod nos koji diže u visine; mučenje je, “druže” Milanoviću, i kada žrtvama ruke vežu s bodljikavom žicom, kao što su vezali Hrvate na Kočevskom rogu kad su ih tvoji partizani vodili pred jame i klali ih u ime komunističkog antifašističkog boga Staljina i njegovog šegrta Tita, i skrivali su ih u ove tajne masovne grobnice jer su žrtve bile nevine, a ne “fašisti” i “ratni zločinci”, ali su ratni zločinci bili oni koji su ih ubijali – Titovi partizani (komunisti, zločinački revolucionari).

Hrvati, kad idete na prosvjed protiv vlade, sjetite se kostiju hrvatskih mučenika koje i ove, 2022. godine izlaze na svjetlo dana i nešto vam govore, šalju znak…razmislite!

Hvala našem Hrvatu Dragutinu Šafariću u Sloveniji koji u svezi ovih ekshumiranih kostiju ubijenih Hrvata reče sljedeće:

“Područje je Slovenija, Kočevski rog s mnogo još neotkrivenih stratišta kao ostatak komunističkog zvjerskog divljanja. Ovdje je dio prikazane ludosti komunističkih zvijeri koji nam još i danas vladaju kao veliki ‘poštenjaci’ u ime kriminalne EU-demokracije.”

Hrvati, kad idete na prosvjede protiv vlade, sjetite se riječi Dragutina Šafarića! Bogu hvala!

Voditelj Hrvatskog centra za istraživanje zločina komunizma, Goran Jurišić, profesor povijesti, na Malu Gospu 8. rujna 2022.

 


Podijeli