E MOJ NARODE-Je li Domovinski rat stvar prošlosti, jesmo li to samo sanjali?…

Nitko baš nema petlju od onih s “karizmom” dignut glavu i lupit šakom o stol i kazati jednom za svagda:...“Mi smo garda hrvatska, srca su nam junačka, nikog se ne bojimo, zemlju svoju volimo”...

nor
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Je li Domovinski rat stvar prošlosti, jesmo li to samo sanjali?

Po onom što vidimo, može biti da je tako.  Kad u današnjem društvu krenete s temom ratnih  90-tih, jednostavno ispadaš debil, zaosta, naporan i licemjeran, jer si tamo nešto kao trčkara, a sad si dio povlaštenih koji gode Boga svoga.

-(FOTO-GALERIJA) VELIKI “Mimohod pobjednika” u Pakracu – Stigla i predsjednica…

Iskreno sve mi je jasno, a opet mi ništa nije jasno. Svak iz svoga kuta prezentira istinu  na svoj način i po tom imamo sto i jednu istinu. Može biti da i ima u glavama, ali  istina je samo jedna i jedna i očito za mnoge bolna pa je vjerojatno žele  što prije zaboraviti.

Nakon povratka doma, iz Pakraca s obilježavanja početka rata,pogledam izvještaje  iz Pakraca. Nakon premotavanja izvješća svih tv kuća, ispada da postadosmo vijest za krpanje dnevnika. Pregledom po portalima , jedva nađoh tekst o Pakracu, jer je udarna vijest pitanje predsjednici o slučaju tragičnih događanja oko obiteljske tragedije na Pagu. Tek usputno  u sklopu tog bilješka o obilježavanju Pakračkog ratnog svitanja, koje je bilo krvavo, prepuno tragedija i samo početak jedne brutalne agresije na cijeli teritorij RH. Prepuno tragedija i žrtava koje je potrebno obilježavati i sjećati ih se s posebnim pijetetom i na prvom mjestu. U prilogu  RTL-a je to prije svega predsjednička kampanja, dok  druge strane bez problema našu djecu zaobilaznim putem sapunaju i sapunicama privikavaju  na dvojezičnost, bogatstvo i tekovinu demokracije. Nažalost danas je borba oko bijelog i crvenog polja bitnija od tog da nam baciše cijeli domovinski rat na marginu, a sutra će vjerojatno i u kontejner. 

Nitko baš nema petlju od onih s “karizmom” dignut glavu i lupit šakom o stol i kazati jednom za svagda:

“Mi smo garda hrvatska, srca su nam junačka, nikog se ne bojimo, zemlju svoju volimo” , a voljele su je sve postrojbe i one s bijelim poljima i crvenim, pripadnici Hos-a i gardijski postrojbi i „kućebrana“ kako nas  obične smrtnike tretiraju kada je u pitanju doprinos u stvaranju temelja državnosti.

Ne znam vjerojatno je to opet u pitanju krivica onih “smradova” dok smo mi još uvijek u svom domu samo mali obični kmetovi.

Piše hrvatski branitelj / Jozo Klarić- Klajo na svom Blogu-Ovdje


Vezane vijesti;

-(FOTO-GALERIJA) VELIKI “Mimohod pobjednika” u Pakracu – Stigla i predsjednica…


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

22 KOMENTARI

 1. Glavna karakteristika neprijateljskog djelovanja je demonizacija Hrvatskog nacionalnog bića i Hrvatske državne ruine, lažima dakako, oni bolesnici i primitivci kojo umišljaju da su nekakvi fikcijski “jugoslaveni” još uvijek vjeruju u prevrat, zato i razmještaju svoju parapolitičku djelatnost u Hrv.politiku, Hrv.kulturu, Hrv.film i sl. stvaralaštvo, i u bilo koje čimbenike Hrv.države, međucilj njihov je vratiti stanje u državno-društveno uređenje 1945-1990 u kojem su zarobljeni i kojega više nema, ali ga oni sanjaju.

  • Često zaboravljamo da je neprijatelj kao i njegovi domaći pomagači u okupaciji i zatiranju Hrvatskog naroda i države Hrvatskog naroda Hrvatske, vladao desetljećima na silu i na silu pokušao uspostaviti monopol na istinu, jugoslavensku (velikosrbsku il ti četničku paradržavu) istinu.

  • Posljedice toga ispiranja mozga i zatiranje Hrvatske populacije kojom je naš vjekovni barbarogenski neprijatelj polušavao na silu superiorniju Hrvatsku civilizaciju pretvoriti u fikcijske jugoslavene, vidimo i danas, propagira se da je Hrvatska za prve genocidne paradžave tzv.pseudokraljevine bila zapravo raj na zemlji.

   Mi doslovno imamo par desetina tisuća “Hrvata” na Hrv.državnom području koji umišljaju da su “jugoslaveni” i da je ” jugoslavija” bila stvarno država.

  • Pri tome, oni uopće nisu svjesni da su žrtve lažnog javnog znanja, pa tako nisu svjesni ni Hrvatskog narodnog i državnog životnog ciklusa i kontinuiteta, tisućljetnog, te našeg državnog prava, ne temelju kojeg smo obnovili državnu neovisnost, suverenitet, samostalnost.

  • A to je zato, jer ne poznaju sadržaj, to jest, u Školi se ne može naučiti povijest vlastita naroda i države, ona je limitirana, jer je glavna misao neprijatelja spriječiti Hrvate da budu svjesni svoje vlastitosti.

   A s obzirom da je neprijatelj u međuprostoru ostavio iza sebe par desetina tisuća laboratorijskih štakora koji zaista misle da je ” jugoslaven ” stvarnost, tj. korisne budale, i koji smatraju Hrvatski narod i Hrvatsku državu, klasnim neprijateljima njihovom funkcijskim “jugoslavenstvu”

  • U Ustavu RH jasno stoji na kojem i kakvom kontinuitetu mi Hrvatski narod temeljimo vlastitu državnost, a to je kontinuitet Hrvatske države, čiju jezgru smo kroz stoljeća uspjeli očuvati, oružjem i u raznim državnim oblicima, a nije to kontinuitet nekakve fikcijske “jugoslavije”.

   Mi uopće ne priznajemo tzv.jugoslavije, niti prvu okupaciju pseudokraljevinu tzv.shs/jugoslaviju, niti njen zadnji nastavak tzv.fnrj/sfrj, iste okupacijske komunočetničke paradržave, nemaju nikakav državno pravni značaj za nas.

  • U slučaju, ako bi mi priznali te pseudodržave tzv.jugoslavije koje su za tisućljetnu Hrv.civilizaciju drek na šibici, odrekli bi se vlastita Hrvatskog državnog prava, kontinuiteta, jednostavno vlastita postojanja i vlastite države. A to ne možemo, niti to može bilo koji normalan i svjesni Hrvat ili Hrvatica.

   No, to zato mogu neuki Hrvati kojima je onemogućen dostup do saznanja o vlastitoj samobitnosti i o samobitnosti vlastite državne jezgre.

  • Il ti jednostavnije rečeno, pretvoreni su u “jugoslavene” nema njih puno, ali jako dobro znamo da je pobjedu mogućr postići i uz puno manje snage, pogotovo uz pomoć međunarodnih barbarogena, i zato se oni nadaju i sanjaju prevrat kako bi se vratili u 1945-1990, i zato njima Republika Hrvatska 1990-2018- smeta, te je vide kao klasnog neprijatelja kojeg treba demonizacijom i propagandnim etiketiranjem uništiti.

  • No, povijest i majka priroda nas je naučila da umjetne rase ne mogu opstati, narodi su nastajali vojnoplemanskim savezima i prirodnim stapanjem među njima, a ne sileđijskim” laboratorijskim stvaranjem umjetne rase, stvaranje umjetnog naroda je najveća tragedija prošlog stoljeća, a čija posljedica su i ostaci tzv. jugoslaveni

  • S obzirom da smo se oslobodili i spasili od konačnog uništenja, povijesna istina sve više dolazi na svijetlo dana, ona je zaista šokantna, teško je nekima prihvatiti da su toliko desetljeća živjeli u zabludi i mitu zvanom “jugoslavija” oni su izgubili tlo pod nogama.

  • Te danas ti tzv.jugoslaveni (fictional character) sve više shvaćaju da su bolestan genotip, propala posljedica rasnog inženjeringa šačice luđaka koji su se željeli igrati Boga, te da kao umjetni proizvod, ne mogu konkurirati prirodnom, te izumiru.

  • Te ta spoznaja tih tzv.jugoslavena da izumiru, tjera ih da budu agresivni, tjera ih da se udruže, tjera ih da medije koriste za demonizaciju Hrvatskog naroda i Hrvatske države, tjera ih da vide RH kao klasnog neprijatelja i prijetnji njihovu opstanku.
   Koji u konačnici nije moguć, jer je rasni inženjering u stvaranju umjetne rase, neodrživ, te je tako i rok trajanja tzv.jugoslavena pri samom kraju, za nekoliko desetljeća neće nitko znat ni da su postojali.

  • Samo narod razvijenog stupnja kulture i civilizacije može opstat.

   Proizvod rasnog inženjeringa poremećena genotipa tzv.jugoslaveni, kako bi se stvorila nekakva komunistička nadrasa, je propao i izumire, premalo ih je da bi opstali.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva + 17 =