DVOSTRUKO UBOJSTVO NA ISTOKU ZAGREBA! Novi detalji horora u Strugama, ubijeni su 77-godišnja žena i njezin posinak (51)

Kada sam došla u Maričinu kuću, samo sam rekla sinu: 'Ona nije pala, mrtva je!-Foto-screenshot
Podijeli

Danas su u Zagrebu u naselju Struge, na adresi III. Struge 34, oko 12:50 otkrivena beživotna tijela 76-godišnje Marine M. i njezinog 50-godišnjeg posinka Siniše M.

Nitko od susjeda nije čuo ništa, ali su rekli da su Sinišu Minkovića vidjeli oko 7.30 ujutro. Oko 12 sati Minković je pronađen mrtav.

Neslužbeno se doznaje da su mrtva tijela pronađena u prizemnici, u neposrednoj blizini autobusnog okretišta u naselju Struge.

Policija je odmah objavila da se sumnja na nasilnu smrt. Prema prvi neslužbenim informacijama radi se o dvostrukom ubojstvu. Sumnja se da su ubijeni  77-godišnja Marica Minković i njezin 51-godišnji posinak Siniša. Susjedi su ih našli oboje u kući oko 12 sati, donosi jutarnji.

Policijski očevid-Foto-screenshot-you tube

Policijski očevid trajao je dugo

Kuća u kojoj su pronađena tijela ograđena je policijskom trakom, a na teren su uz temeljnu policiju izašli i policijski forenzičari i vatrogasci. Policijski inspektori su pažljivo pretražili teren oko kuće.

Tijela je, javlja Večernji list, otkrio jedan od susjeda. Njega je, naime, majka zamolila da ode do kuće Marice M. i pita je li dobila račun za vodu.

Ležala u lokvi krvi

“Svi u susjedstvu dobili su račun za vodu osim mene pa mi je to bilo čudno. Zamolila sam sina da ode do Maričine kuće te je pita je li ona dobila račun. Vratio se sav uznemiren nakon par minuta. Kazao mi je da Marica leži na podu. Ona se teško kretala pa je mislio da je pala. Zamolio me da odem s njim i pomognem mu da je podigne. Kada sam došla u Maričinu kuću, samo sam rekla sinu: ‘Ona nije pala, mrtva je! Moramo zvati policiju i hitnu'”, ispričala je susjeda Marice M.

D.K.


Podijeli