Druga žrtva:Preminuo pravnik iz đakovačkog Centra za socijalnu skrb kojeg je teško ranio Andrija Drežnjak

Podijeli

Pavić je nakon stravičnog zločina prevezen u KBC Osijek no liječnici mu od početka nisu davali velike izglede za život. Zadobio je, naime, prostrjelnu ranu glave i mozga…

Preminuo je, neslužbeno doznajemo, Ivan Pavić (35), pravnik kojeg je u utorak, 9. srpnja, hicem u glavu upucao Andrija Drežnjak, na njegovom radnom mjestu u Centru za socijalnu skrb u Đakovu, piše večernji.hr.   

– Unatoč poduzetim opsežnim mjerama intenzivnog liječenja, obavještavamo vas kako je pacijent Ivan Pavić danas preminuo. Ovim putem izražavamo našu najiskreniju sućut njegovoj obitelji i kolegama – izvijestili su iz Ravnateljstva KBC-a Osijek. Na mjestu je, podsjetimo, ubijena socijalna radnica Blaženka Poplašen.

Pavić je nakon stravičnog zločina prevezen u KBC Osijek no liječnici mu od početka nisu davali velike izglede za život. Zadobio je, naime, prostrjelnu ranu glave i mozga.

Kako doznajemo, obitelj je pristala da njegovi organi budu transplatirani te da time spasi druge živote, no, još nije poznato je li to bilo ostvarivo s obzirom da je Pavić dugo bio u teškom stanju. Motiv suludog pohoda Andrije Drežnjaka i dalje visi u zraku. On je u istražnom zatvoru, a zbog nepravodobne reakcije na upozorenja da je agresivan prema djelatnicima centra te da bi mogao imati pištolj disciplinski će odgovarati četiri policajca PP Đakovo.

D.K.

 

 


Podijeli