Podijeli

Pavić je nakon stravičnog zločina prevezen u KBC Osijek no liječnici mu od početka nisu davali velike izglede za život. Zadobio je, naime, prostrjelnu ranu glave i mozga…

Preminuo je, neslužbeno doznajemo, Ivan Pavić (35), pravnik kojeg je u utorak, 9. srpnja, hicem u glavu upucao Andrija Drežnjak, na njegovom radnom mjestu u Centru za socijalnu skrb u Đakovu, piše večernji.hr.   

– Unatoč poduzetim opsežnim mjerama intenzivnog liječenja, obavještavamo vas kako je pacijent Ivan Pavić danas preminuo. Ovim putem izražavamo našu najiskreniju sućut njegovoj obitelji i kolegama – izvijestili su iz Ravnateljstva KBC-a Osijek. Na mjestu je, podsjetimo, ubijena socijalna radnica Blaženka Poplašen.

Pavić je nakon stravičnog zločina prevezen u KBC Osijek no liječnici mu od početka nisu davali velike izglede za život. Zadobio je, naime, prostrjelnu ranu glave i mozga.

Kako doznajemo, obitelj je pristala da njegovi organi budu transplatirani te da time spasi druge živote, no, još nije poznato je li to bilo ostvarivo s obzirom da je Pavić dugo bio u teškom stanju. Motiv suludog pohoda Andrije Drežnjaka i dalje visi u zraku. On je u istražnom zatvoru, a zbog nepravodobne reakcije na upozorenja da je agresivan prema djelatnicima centra te da bi mogao imati pištolj disciplinski će odgovarati četiri policajca PP Đakovo.

D.K.

 

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četiri × jedan =