DRAMA U SPLITU: Vlasnik tvrtke objasnio zašto je kamionima blokirao ulaze u Euroherc osiguranje

Rekao je da je prije godinu dana s Eurohercom sklopio policu osiguranja za kamion i teret i da je istog dana doživio prometnu nesreću, a osiguranje mu ne želi priznati naknadu štete...

screenshot
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Parkirao je vozila i otišao, policija je dojavu dobila oko 7 sati ujutro…

Vlasnik građevinske tvrtke Bešlić blokirao je jutros kamionima ulaze u zgradu Euroherc osiguranja na Kmanu. Policija je dobila dojavu oko 7 sati ujutro da su dva teretna vozila blokirala ulaz u zgradu u Varaždinskoj ulici. Jedno je parkirano na ulazu u garažu, a drugo na glavnom ulazu u zgradu.

Kamione je parkirao i otišao s mjesta događaja, a razlog zbog kojeg se odlučio na ovaj potez je nemogućnost naplate štete od te osigurajavjuće kuće.

Iz osiguravajuće kuće mu se, kaže, još nitko nije javio. Kontaktirali su ga iz policije i naložili da ukloni vozila, ali on to još nije spreman učiniti

Vlasnik građevinske tvrtke Bešlić blokirao je jutros ulaze u zgradu Euroherc osiguranja u Varaždinskoj ulici na Kmanu. Porazgovarali smo s njim i ispričao nam je razloge zbog kojih se odlučio na ovaj čin, donosi dalmatinskiportal. 

Rekao je da je prije godinu dana s Eurohercom sklopio policu osiguranja za kamion i teret i da je istog dana doživio prometnu nesreću, a osiguranje mu ne želi priznati naknadu štete. Pregovarali su godinu dana, ali štetu nije uspio naplatiti. Tvrdi da se osiguranje poziva na to da polica osiguranja počinje vrijediti tek 24 sata nakon sklapanja, a on smatra da bi trebala početi važiti odmah s obzirom da je odmah i plaćena i da bi mu osiguravajuća kuća trebala isplatiti novac.

Vlasnik tvrtke Bešlić tvrdi da mu je se nije javio još nitko iz osiguravajuće kuće već da su ga kontaktirali samo iz policije i kazali u mu ukloni vozila, ali on to još nije spreman napraviti. Pokušali smo dobiti nekoga od odgovornih u Eurohercu, ali nismo uspjeli.

Iz osiguravajuće kuće mu se, kaže, još nitko nije javio. Kontaktirali su ga iz policije i naložili da ukloni vozila, ali on to još nije spreman učiniti.

– Policija je pozivajući se na Zakon o sigurnosti prometa na cestama vlasniku teretnih vozila napisala prijavu zbog nepropisnog parkiranja. Kazna za taj prekršaj je 300 kuna. S obzirom da se ne radi o javno prometnoj površini vozila treba ukloniti sam vlasnik – rekla je glasnogovornica policije Ana Čepić. Neslužbeno se doznaje da je vlasnik tvrtke Bešlić nedugo nakon blokade osiguravajuće kuće pozvan na razgovor u upravu Euroherca na kojem bi se trebao postići dogovor.

A.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + sedamnaest =