Podijeli

Karlovac: uz prijetnju vatrenim oružjem maskirani razbojnik opljačkao je Karlovačku banku…

Maskirani i pištoljem naoružani razbojnik opljačkao je centralnu poslovnicu Karlovačke banke u karlovačkoj gradskoj četvrti Zvijezda. Policija je potvrdila da su dojavu o pljački zaprimili u 11.14 sati, kao i da je razbojnik osoblju zaprijetio vatrenim oružjem. Nitko nije ozlijeđen, na mjestu događaja se provodi očevid, te traje intenzivna potraga za počiniteljem.

Svjedoci događaja kažu da se sve odvilo u vrlo kratkom roku. Maskirani muškarac s crnom maskom na glavi odjednom je preskočio pult i pištolj uperio u dvije djelatnice tražeći ih novac. Određenu količinu novčanica je zgrabio a potom se dao u bijeg. Svjedokinja je zapazila da se počinitelj tresao.

Nije poznato je li imao pomagača, odnosno nekog tko ga je čekao vani. On je trčeći umakao lijevo prema zgradama u Zvijezdi, gdje mu se, za sada, izgubio svaki trag.

Inače, na meti pljačkaša posljednjih godina u Karlovcu bile su uglavnom poslovnice Hrvatske pošte, banke vrlo rijetko,no i u tim rijetkim slučajevima pljačkali su manje poslovnice ili obijali bankomate.

Policija traga za počiniteljem

D.K.

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvadeset − 13 =