Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

DRAGI MOJI SUGRAĐANI I SVEKOLIKO PUČANSTVO OTOKA RABA, ODLUČIO SAM DA VAM SE OSOBNO OBRATIM.
Slušajući raznorazne priče,komentare, klevete i vrijeđanje mene osobno u vezi nadolazećeg događaja: Projekcija filma i predstavljanja knjige”MIT O JASENOVCU” autora gospodina Romana Leljaka.Ja sam samo istinski Hrvatski Domoljub,bio sam to i prije 90-tih i nakon 90-tih i bit ću to i ostati dok sam živ, Dragovoljac Domovinskog rata,HRVI.Ja živim svoj život,nikoga ne vrijeđam,nikome ne želim zlo i ne mrzim nikoga bez obzira na njegovo vjersko,političko,nacionalno opredjeljenje,ni na rasu,ni boju kože.Pomažem svima, pogotovo braniteljima sa savjetima o njihovim zakonskim pravima.Branitelji me sretnu na ulici ili me nazovu i svakome napravim uslugu.

Godinama organiziram hodočašće u Međugorje, obilježavanje obljetnica: Plitvice (Josip Jović),Škabrnja, Vukovar,Krivi Put, Bljesak, druženja sa braniteljima iz Požege,Pakraca,Lipika Senja itd.. Organiziram razne tribine,promocije knjiga, predavanja za školsku djecu o Domovinskom ratu itd.. Naravno uz podršku članova Udruge Veterana Domovinskog Rata-RAB i ostalih institucija na Rabu.Sve ovo što radim,ne radim iz nekog interesa ili svog osobnog isticanja.Odvajam puno svog slobodnog vremena,a i financijski me košta.Ja ovo sve radim iz ljubavi prema Domovini Hrvatskoj,braniteljima i svima žiteljima Otoka Raba. Veliki sam borac za ISTINU i želim da ta istina,ma kakva bila izađe na svijetlo dana.Smatram da kao čovjek,Hrvatski Domoljub, Branitelj, Dragovoljac,Hrvi nisam zaslužio da me se blati,vrijeđa,omalovažava,pljuje po meni.Priče koje slušam pustimo drugi svjetski rat,Domovinski rat je završio,gledajmo u budućnost itd..
Dragi prijatelji to vam ne drži vodu.Povijest je učiteljica života za budućnost.BUDUĆNOST SE NE MOŽE GRADITI NA LAŽIMA IZ PROŠLOSTI I NA LAŽNOJ POVIJESTI.
Glede ovog nadolazećeg događaja:ISTINA O JASENOVCU JE POTPUNO DRGAČIJA OD ONE KOJA SE PRIKAZIVALA DO SADA.
Još jednom vas molim da me ostavite da u miru živim,ako mi imate što za reći ili prigovoriti,zaustavite me na ulici i recite mi to u lice,ako me želite ošamariti po obrazu ja ću vam okrenuti i drugi.
HVALA NA PAŽNJI.LIJEP POZDRAV I ŽIVILI!!!napisao je na svom Facebooku hrvatski branitelj,HRVI i dragovoljac Domovinskog rata 
Dusko Cobi Matusan

Dusko Cobi Matusan Hvala od srca.Ovo dok sam pisao sam plakao

D.K.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 5 =