Dr. Herman Vukušić: “URED PREDSJEDNICE RH PODRŽAVA OBITELJSKE NASILNIKE”…

Što se pak tiče njegovih "uskraćenih roditeljskih prava", Ured predsjednice je jednim telefonskim pozivom mogao saznati kako se protiv dotičnog trenutno vodi kazneni postupak zbog ZANEMARIVANJA te iste djece, odnosno da je u pitanju notorna laž!...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

U poplavi kritika kojoj se ovih dana zbog nekih svojih političkih zaokreta našla izvrgnuta predsjednica RH, Kolinda Grabar-Kitarović, ipak je doživjela i jednu javnu pohvalu…

Naime, putem svoje FB stranice osobno joj se zahvalio stanoviti D.W. jer mu je, eto ona jedina pomogla u rješavanju njegove teške obiteljske situacije, pošto mu, navodno, majka njegove malodobne djece ne da da ih vidi.

Odmah se Ured naše predsjednice o tome vrlo opširno obratio Ministarstvu zdravstva i Ministarstvu socijalne skrbi, navodeći kako se ona “ustrajno i beskompromisno zalaže za funkcioniranje pravne države”.

To bi uistinu bilo za pohvalu da se pošiljatelj pisma trenutno ne nalazi pod uvjetnom zatvorskom kaznom jer je majci svoje djece prijetio “da će je zatući da je niti jedan plastični kirurg neće moći sastaviti”, te da “će joj dići auto u zrak”. Da stvar bude još bolja, ovaj monstrum je svojedobno robijao višegodišnju zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubojstva svoje tadašnje djevojke. Što se pak tiče njegovih “uskraćenih roditeljskih prava”, Ured predsjednice je jednim telefonskim pozivom mogao saznati kako se protiv dotičnog trenutno vodi kazneni postupak zbog ZANEMARIVANJA te iste djece, odnosno da je u pitanju notorna laž!

Ovo pišem jer je majka njegove djece prestravljena njegovom objavom u kojoj se “hvali” kako mu je predsjednica RH pomogla, a sve zainteresirane ovim putem pitam koje koristi mi to imamo od Istanbulske konvencije kada se najviše institucije u državi bez prethodne provjere stavljaju u korist manipulacija dokazanih obiteljskih nasilnika?-napisao je dr.Herman Vukušić na svom Facebooku.

facebook

G.S.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

4 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

devet + petnaest =