Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Podsjetimo, mališan (9) je bolovao od upale pluća, a roditelji su dječaka zbog pogoršanja tijekom vikenda (8. i 9. prosinca) dva puta dovodili na Hitnu u Metkoviću i bio je vraćen kući, a u ponedjeljak je poslan pedijatrici i prebačen u splitski KBC. Dijete je na veliku žalost umrlo.

Javnost je i dalje zgrožena smrću devetogodišnjeg dječaka koji je 11. prosinca umro u KBC-u Split.Na svom Facebooku oglasio se dr. Herman Vukušić koji je oštro prozvao Petrova koji je također psihijatar kao i dr. Vukušić.

“Ukoliko su tvrdnje dr. Vukušića točne, hoće li čelnik stranke MOST Petrov- hrvatskoj javnosti objasniti, kako se to putuje službenim vozilom za osobne potrebe , a još k tomu i osobne zarade, kako navodi dr. Vukušić “u fušu” i sve to na račun poreskih obveznika”?

KOLEGA PETROV, ZAŠTO SADA ŠUTITE?

Tragedija u Metkoviću prava je sramota…Jedno dijete izgubilo je život jer jedan GRAD nema laboratorij za hitne pretrage koji radi od petka do ponedjeljka?????
A čelnik Mosta, bivši gradonačelnik Metkovića, dr. Božo Petrov, dok je bio na funkciji potpredsjednika Vlade RH, službenim je autom dolazio u Metković i gotovo svaki vikend (da, onda kada labos NE radi) “fušao” u privatnoj ordinaciji medicine rada na pregledima za oružane dozvole…Inače vrlo glasan u kritici svega i svačega, ne vidim da se po pitanju ove nemile situacije puno javlja…Valjda stoga što je izdavanje lovačkih dozvola bitnije od hitnog medicinskog laboratorija

T.H.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

4 KOMENTARI

 1. Kakve veze ima dr.Božo Petrov sa smrti maloda dječaka ? NIKAKVE.
  Kakve veze ima dr.Božo Petrov sa Domom zdravlja u Metkoviću ? NIKAKVE.
  Kakve veze ima bilo tko sa gradnjom kuće od dr.Bože Petrova ? NIKAKVE.
  Da li je on nekoga prevario ili nešto uradio za osobnu korist ili nekome ukrao novac ? NIJE.
  Da li je dr.Bože Petrov donio zakone o štićenim osobama ? Nije.
  Da li je se je dr.Bože Petrov morao voziti u službenom automobilu te biti zaštičen ? DA , MORAO JER DA JE ON TO EVENTUALNO ODBIO TE MU SE SLUČAJNO NA DUŽNOSTI BEZ ZAŠTITE NEŠTO DOGODILO NE BI BIO OSIGURAN OD DRŽAVE TE NEBI U SLUČAJU NEKIH TEŠKIH POSLJEDICA ON I NJEGOVA OBITELJ OD DRŽAVE DOBILA NIKAKVU PODRŠKU.
  Dakle ,što želim kazati nema potrebe prozivati čovjeka koji Hrvaticama i Hrvatima nije počinio ništa lošega ,treba prozivati stare drugove iz partija koje vladaju od 1945 samo sa promjenjenim imenima kao što su između ostalih Hdz ,Sdp ,Hns, Hdssb Reformisti ,Glas ,Bandit 365 ,Svi Manjinci ,sa Beljakom i Hss ,svi su oni isti Jugokomunisti bez razlike ! Ne trebam studirati psihologiju ni medicinu da bi to skužio !

 2. Pitanje na mjestu no danas Petrov , Sutra netko drugi, svaki dan netko treći i četvrti. Previše je šutnje i prozivki. Sve se svodi na šutnju i okretanje glave.
  ZAŠTO ŠUTIŠ NARODE
  Klajo 21. ožujka 2018.
  Pitam se zašto šuti narod moj
  Zašto šuti moj profesor i doktor radnik i seljak
  Ratnik i odvjetnik
  Zašto šutiš mladosti naša radosti
  Šutiš li narode moj jer se bojiš li odobravaš
  Dal je šutnja zlato ili blato
  Dal je kao strah u naše kosti ušla
  Zašto šutiš narode moj
  Prepuštaš se vodi da te nosi
  Kada ćeš se probuditi iz sna
  i dignuti glavu ponosno
  Shvatiti da si svoj na svome
  Da je ovo tvoj dom i tvoja domovina
  Kada ćeš slobodno govoriti
  I veseliti se slobodi
  Početi ljubiti sebe i narod svoj
  Poštivati i veseliti se čovjeku i bratu
  Zašto šutiš narode moj
  Čega se bojiš i tužno svojom zemljom hodiš
  Zar nisu mnogi pali da bi u slobodi uživali

  Šutnja je blato i glib u koji ugazi ovaj narod.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četiri × tri =