Dr Herman Vukušić: MOŽEMO! LI I SADA IMATI REVIZIJU? GDJE JE TO UTROŠENO 131, 553,841.00 MILIJUNA KUNA?

Stoga, ako smo mi branitelji od rata na ovamo imali najmanje pet revizija svojih prava, Možemo! li očekivati i reviziju trošenja ovako velike sume novca na dvojbene društvene projekte?...

dr. Herman Vukušić- Tomislav Tomašević-Možemo
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Psihijatar s Klinike za psihološku medicinu KBC Zagreb, dr. Herman Vukušić objavio je na facebooku tekst zajedno sa tablicom utrošenih sto trideset i jedan milijun 553 tisuće 841, 00kuna te javno upitao; Možemo! li očekivati i reviziju trošenja ovako velike sume novca na dvojbene društvene projekte?…

MOŽEMO! LI I SADA IMATI REVIZIJU?

Lažni invalidi, šatoraši, lovci na privilegije, klerofašisti na kotačima, sve su to samo neki od pogrdnih naslova kojima su sa “nove ljevice” i njima sklonim medijima častili populaciju hrvatskih branitelja optužujući ih za pohlepu i rasipništvo društvenog novca.

A kad ono, gle čuda, danas javnost sazna kako je ta progresivna društvena elita u posljednjih osam godina za svoj aktivistički “rad” ubrala puno više novaca nego li sve braniteljske udruge zajedno!

I šta smo kao društvo za to dobili?

Malo bacanja po Varšavskoj, malo klečanja za crne živote i puno priče o ugnjetavanju pojedinih društvenih i seksualnih manjina.

Ovo o ugnjetavanju naravno da nije istina i nadam se da će me netko iz spomenute crveno-zelene družbe potaknuti na javnu diskusiju o tom pitanju.

Također, neki od pripadnika ove nove progresivne “elite” koji su u međuvremenu počeli dobivati i stranačke novce, toliko su u svojem poslovanju bili nesposobni da su dobili i negativno mišljenje državne revizije…..

Stoga, ako smo mi branitelji od rata na ovamo imali najmanje pet revizija svojih prava, Možemo! li očekivati i reviziju trošenja ovako velike sume novca na dvojbene društvene projekte?…napisao je dr. Herman Vukušić na facebooku

Javno objavljene financije koje se , po svemu sudeći ne mogu tek tako lako opravdati-Tablicu sa utrošenim sredstvima koja iznose-slovima-sto trideset i jedan milijun 553 tisuće 841, 00kuna.

G.S.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osam + 3 =