DOZNAJEMO: PRONAĐENE OSOBNE STVARI U Krki se utopili Koreanci?

Utopili se muškarac i žena na dnu rijeke Krke kod Skradinskog buka...

Podijeli

Pronađene su osobne stvari mlade žene koja se u subotu poslijepodne utopila zajedno s još jednim mlađim muškarcem azijskog podrijetla u rijeci Krki, nekoliko metara od Skradinskog buka…

Portal Morski.hr neslužbeno doznaje da se radi o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve osobne stvari još nisu pronađene, a to im je potvrdila glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor, iako nije potvrdila identite nastradalih.

– Tijela su poslana na obdukciju u cilju otkrivanja identiteta i točnog uzroka smrti – kazala nam je Kosor danas.

Kako piše Morski.hr,  od dobro upućenog izvora unutar parka doznaje se kako se radi o mladim Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent a carom.

– U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njezina studentska iskaznica, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njhove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13.20 sati. Tijela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga. Njegove dokumente nisu pronašli, pa je moguće da su ostali unutar automobila na parkingu – kazao je izvor za Morski.hr .

Utopili se muškarac i žena na dnu rijeke Krke kod Skradinskog buka: “Pronađeni s rukom u ruci”

Podsjetimo, jučer su na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka“smrtno su stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave posjetitelja Parka, odmah su obaviještene nadležne službe,obavijestili su iz uprave NP Krka.

Policija je u 15.38 sati zaprimila dojavu od čuvara iz Nacionalnog parka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe. Kako doznajemo od glasnogovornice PU Šibensko-kninske, Marice Kosor, riječ je o muškoj i ženskoj osobi. Tijela su iz Krke izvučena oko 17 sati.

D.K.


Podijeli