DEJAN LOVREN Livaja je ušao prekasno!

'Fali nam broj devet, ubojiti napadač'...

Podijeli

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je bod u Moskvi, gdje je gostovala kod Rusije u sklopu 4. kola kvalifikacijske skupine H za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Susret na stadionu Lužniki završio je remijem bez golova (0:0)…

‘Fali nam broj devet, ubojiti napadač’

Nakon remija s Rusijom, Dejan Lovren je kao i uvijek bio iskren.

– Solidna trojka. Smatram da uvijek možemo bolje. Držali smo se dobro. Imali smo nekih poluprilika. Najbolja šansa je bila Perišićeva. Bili smo čvrsti, borili smo se. Dobar je bod, makar bi bolje bila tri – rekao je Lovren, a zatim dodao:

– Fali nam broj devet, ubojiti napadač. Ušao je Livaja, možda mrvicu prekasno – zaključio je Lovren sa čim su se  složili još neki komentatori utakmice u kojoj naši nisu stvorili skoro ni jednu ozbiljniju šansu za pogodak protiv loših Rusa.

Hrvatska je u prvom poluvremenu imala sedam udaraca prema ruskim vratima, ali ni jedan u okvir. Jedinu takvu prijetnju po hrvatski gol otklonio je Dominik Livaković u 15. minuti, kad je Arsen Zaharjan s 15 metara jakim udarcem naciljao ispod prečke, ali je Livaković vršcima prstima prebacio preko gola u korner.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here