Darku Kovačeviću-Daruvarcu je sudac odredio istražni zatvor mjesec dana…

Sudac istrage u Zadru je Darku Kovačeviću u nedjelju navečer odredio mjesec dana istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela... 

Podijeli

Podsjetimo, u subotu oko 18 sati, na terasi ugostiteljskog objekta u Boriku u Zadru, Daruvarac je navodno nasrnuo na mladića (24) te mu prijetio. Daruvarac je pak odlučio mladića tužiti…

Sudac istrage u Zadru je Darku Kovačeviću u nedjelju navečer odredio mjesec dana istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Podsjetimo, Kovačević je sinoć priveden nakon što je oko 18 sati na terasi kafića na zadarskoj Puntamiki u Boriku nasrnuo na 24-godišnjeg muškarca i pritom mu prijetio, a mlađi muškarac prijavio ga je policiji. Hina piše kako su motiv napada navodno bile objave i komentari na društvenim mrežama 24-godišnjeg muškarca vezani uz Kovačevićev napad i premlaćivanje 18-godišnje Zadranke, donosi 24.sata.hr..

Darko Kovačević (32) zvani Daruvarac, nakon što je proveo noć u pritvoru, odlučio je kazneno prijaviti mladića (24) zbog kojeg je i prespavao u policiji.
Podsjetimo, u subotu oko 18 sati, na terasi ugostiteljskog objekta u Boriku u Zadru, Daruvarac je navodno nasrnuo na mladića (24) te mu prijetio. Daruvarac pak tvrdi da nije kriv i da su mu sve namjestili kako bi opet završio u zatvoru.
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Darko Kovačević u subotu oko 18 sati u kafiću u Zadru verbalno prijetio 24-godišnjem muškarcu, koji je to odmah prijavio policiji, rekla nam je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.
Kako neslužbeno doznajemo, do sukoba je došlo zbog stavova koje je mladić ranije iznosio na društvenim mrežama o Daruvarcu.
Vjerojatno je riječ o komentarima vezanim uz brutalno premlaćivanje 18-godišnjakinje, zbog čega je Daruvarac nepravomoćno na zadarskom sudu osuđen na pet godina zatvora. Tog mladića u nedjelju je Daruvarčev odvjetnik kazneno prijavio.

– Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja, 32-godišnjak je u prisutnosti svojeg odvjetnika na zapisnik podnio kaznene prijave zbog kaznenih djela prijetnje, teške tjelesne ozljede u pokušaju i za lažno prijavljivanje kaznenog djela u kojima kao počinitelja navodi 24-godišnjaka. Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti – dodala je Grbin.

Navodno postoji videosnimka tog sukoba,donosi 24.sata.hr.

Izvor-o svemu više –OVDJE

D.K.


Podijeli

Comments are closed.