DANAS DORH ISPITUJE MARKA JURIČA A SUTRA ĆE VAS ILI MENE AKO SE JAKO BRZO NE PROBUDIMO!

Danas DORH ispituje Marka Juriča zbog iznošenja ISTINE, a sutra će vrlo vjerojatno ispitivati mene, ili nekoga od vas, zbog toga što smo rušili komunističku i velikosrpsku Jugoslaviju, i stvarali samostalnu i demokratsku hrvatsku državu...

screenshot
Podijeli

Sva moja upozorenja o velikoj opasnosti u kojoj se mi Hrvati i naša hrvatska država nalazimo, dobila su snažnu potvrdu kroz slučaj i sudbinu hrvatskog novinara Marka Juriča, koji je jučer ispitivan u DORH-u, zbog iznošenja istine, prije tri godine, o neprijateljskom djelovanju predstavnika Srpske pravoslave crkve u Republici Hrvatskoj…

(VIDEO) POGLEDAJTE Video snimak iskaza novinara Marka Juriča u DORH-u…”Nalazim li se ja u pravosuđu RH ili Srbije”?

Za one koji su vidjeli film o ispitivanju Marka Juriča u DORH-u i njegovo dramatično i hrabro iznošenje obrane, nije potrebno ponavljati detalje koje je Marko Jurič u svojoj obrani iznio. Ne moramo se svi, i u svemu, slagati s Markom Juričem, ali moramo zaključiti i biti svjesni da je Jurič jučer u DORH-u iznio ISTINU, I SAMO ISTINU, što se u Hrvatskoj danas događa i koliko se daleko ide da bi se obezvrijedio Domovinski rat i sve žrtve koje je hrvatski narod, a prije svega hrvatski branitelji, podnio u obrani svoje Domovine od velikosrpske i četničke agresije.

POGLEDAJTE VIDEO

Hrvatska braćo i sestre, u Domovini i diljem svijeta, ispitivanje Marka Juriča u DORH-u, zbog iznošenja istine izrečene prije tri godine ne predstavlja samo opasan presedan, nego ozbiljno upozorava sve nas domoljube i aktiviste, a posebno hrvatske branitelje, da bi se vrlo brzo svi mi mogli naći, ako se na vrijeme ne probudimo, u situaciji u kojoj se danas nalazi hrvatski novinar Marko Jurić. 

(VIDEO) POGLEDAJTE Video snimak iskaza novinara Marka Juriča u DORH-u…”Nalazim li se ja u pravosuđu RH ili Srbije”?

Danas DORH ispituje Marka Juriča zbog iznošenja ISTINE, a sutra će vrlo vjerojatno ispitivati mene, ili nekoga od vas, zbog toga što smo rušili komunističku i velikosrpsku Jugoslaviju, i stvarali samostalnu i demokratsku hrvatsku državu.

U procesu je osnivanje Ministarstva istine

 Prije nego bilo gdje u svijetu u Hrvatskoj se provode ozbiljne priprema za uvođenje Orvellovog Ministarstva istine, koje će nam suditi ne samo zbog javno izgovorene riječi, nego i zbog onoga što mislimo i nosimo u našim glavama.

Ministarstvo istine, koje isključivo služi za provođenje totalne poslušnosti naroda, stanovnika i građana jedne zemlje, nije više samo književna fikcija, nego i stvarnost u kojoj mi danas u Hrvatskoj živimo.

Sada je na nama svima hoćemo li prihvatiti to Ministarstvo istine, koje Vlada Republike Hrvatske, na čelu s Andrejom Plenkovićem, već prakticira u Hrvatskoj, ili ćemo ustati u obranu Marka Juriča, u obranu vlastite slobode, obranu vlastitog naroda i naše samostalne hrvatske države, pa makar u toj obrani morali puno toga žrtvovati.

Zadnji je trenutak za demokratsko organiziranje hrvatskih domoljuba

Zadnji je trenutak za organizirano okupljanje svih hrvatskih domoljubnih snaga u Hrvatskoj i diljem svijeta u jednu moćnu političku i demokratsku orgaizaciju, stranku, pokret, koaliciju ili nešto tomu slično, što će garantirati pobjedu hrvatskog domoljublja na sljedećim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj.

Zapamtite, mi u Hrvatskoj imamo predsjednika Vlade koji radi protiv interesa hrvatskog naroda i hrvatske države. S druge strane, imamo predsjednicu države, koja se povukla s političke pozornice, koja nema više nikakvog autoriteta, i koja se uplašila svoje velike odgovornosti.

U predvečerje velikih svjetskih nemira i ratova, hrvatski narod mora svoju sudbinu uzeti u vlastite ruke.

Prijeđimo s riječi na djela, zatomimo naše osobne ambicije i spasimo sebe i našu Hrvatsku.

Piše/Antun Babić

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju          nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala**

 


Podijeli

Comments are closed.