Podijeli

Pobjeda nad Kelvinom Gastelumom donijela je Israelu Adesanyi privremeni pojas, ali i borbu s Robertom Whittakerom…

Nakon što se saznalo da će upravo Adesanya biti sljedeći protivnik ‘Bobbyja Knucklesa’, Dana White je pred medijima ispalio upravo ono o čemu se šuškalo u slučaju ovakvog raspleta, piše Fight Site.

Predsjednik UFC-a želi da se borba za ujedinjenje titula u srednjoj kategoriji održi u spektakularnoj atmosferi – na jednom od australskih stadiona!

“Ta borba se sigurno neće održati u SAD-u. Idemo u Australiju! Bit će to ogroman spektakl. Moji ljudi će se već baciti na organizaciju toga, to je njihova domaća zadaća za ovaj tjedan. Ne arena, već stadion”, ispalio je White.

Whittaker živi u Australiji i već je dvaput u posljednje dvije godine trebao predvoditi tamošnje evente, ali je oba puta morao otkazati. White se pak nada da bi ovo mogla biti treća sreća. S druge strane, Adesanya, inače borac nigerijskog porijekla, dolazi sa susjednog Novog Zelanda i vjerojatno bi njegov okršaj s vlasnikom ‘pravog’ pojasa napunio bilo koji stadion u tom dijelu svijeta, prenose Sportske .

The Last Stylebender’, naravno, ima svoj prijedlog.

“To bi moglo biti u Australiji, ali mislim da je i Auckland moguća opcija. Možemo se natezati oko toga…”, izjavio je Adesanya kojemu slijedi oporavak.

“Kad bih mogao biti spreman? On je za sebe rekao kolovoz, a ja bih prvo htio pod tuš. Želim biti sposoban otvarati i zatvarati usta na pravilan način, onda ćemo tek vidjeti”, zaključio je privremeni prvak.

Podsjetimo, jedna priredba u Australiji već drži rekord posjećenosti kada pričamo o UFC-u. Riječ je o UFC 193 eventu kojeg su na Etihad Stadionu predvodile Holly Holm i Ronda Rousey. Te 2015. na tribinama se okupilo 56,214 gledatelja..

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

šesnaest + dva =